Humanitarni nastup DJ-a Bojana Gavrilovića u Banovini za pomoć Oliveri Fehir

Foto: The Hub

Di-džej Bojan Gavrilović nastupiće u petak, 1. septembra, od 21 sat, u dvorištu niškog Univerziteta. Cena ulaznice je 500 dinara, a sav prikupljen novac ići će za lečenje Nišlijke Olivere Fehir, koja boluje od multipla skleroze i kojoj je hitno potreban tretman matičnim ćelijama u Moksvi.

Olivera se od 2011. godine bori sa bolešću centralnog nervnog sistema, gde imuni sistem napada sopstvena tkiva. Poslednjih godinu dana bolest napreduje, navode iz Fondacije “Humanost bez granica”, koja takođe prikuplja novac za nju.

Šansu za izlečenje Olivera ima u Rusiji, na klinici specijalizovanoj za tu vrstu bolesti. Osim za terapije, potreban je i novac za troškove puta i smeštaja, ukupno oko 6,2 miliona dinara, od čega je prikupljeno tek oko 470.000.

Da Olivera normalno i stabilno počne da hoda pomoći će i niški di-džej Bojan Gavrilović, koji će nastupiti u petak u Banovini od 21 sat. Sav prilog ide za Oliverino lečenje.

Oni koji žele da pomognu mogu to učiniti i slanjem SMS-a sadržaja 157 na 2407. Cena poruke je 200 dinara, a PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja imaju korisnici MTSYettelA1 i Globaltel mreže.

Olivera Fehir: Borba protiv multiple skleroze i terapija matičnim ćelijama

Global Digital Clinik