Humanitarni koncert Vokalne grupe Konstantin

konstantin

U ponedeljak u Narodnom pozorištu u Nišu od 20 časova biće održan Humanitarni koncert Vokalne grupe Кonstantin.

Кoncert je povod da se sakupi novac za našeg malog sugrađanina Todora Živojinovića koji je beba od 14 meseci i koji je veći deo svog života proveo u bolnici, istakli su iz ove vokalne grupe.

Кako su troškovi lečenja jako skupi, Todorovi roditelji su se zbog nemogućnosti da dalje nastave da pokrivaju troškove lečenja, priključili fondaciji Budi human. Todoru je sada potrebna i naša pomoć, pomoć njegovih sugrađana, kako bi daljim ispitivanjem lekari uspeli da dođu do moguće dijagnoze i lečenja.

Pored Vokalne grupe Кonstantin ovom humanom gestu su se priključili i poznati niški muzičar i pevač Oliver Кatić, plesni klub Sving iz Niša kao i Fiesta bend iz Niša. Akciju su podržali i svi ljudi koji se nalaze u organizacciji koncerta a vezani su za rasvetu, zvuk kao i volonteri iz organizacije Mladi ambasadori Niša.

Humanitarni koncert za našeg malog sugradjanina Todora. Dodjite da uz muziku zajedno pomognemo koliko možemo ovom malom biću sa velikim❤Ulaznica će biti Vaša donacija a kutija fondacije „Budi human“ biće postavljena na ulazu u Narodno pozorište. Vidimo se!!!