Humanitarna žurka i turnir u futsalu i basketu niških studenata

Niškom novinaru potrebna pomoć u borbi protiv leukemije; Foto: Budi human
Niškom novinaru potrebna pomoć u borbi protiv leukemije; Foto: Budi human

Studentska unija Medicinskog fakulteta organizuje dnevnu, humanitarnu žurku za kraj junskog ispitnog roka, a sav novac prikpljen od proslave biće prosleđen za lečenje mladog sportskog novinara Aleksandra Nikolića, koji boluje od leukemije.

“Po prvi put će se dnevna žurka odrzati na otvorenom, na platou iza fakulteta, odnosno ispred instituta za Histologiju i Sudsku medicinu u petak, 15. juna od 13h. Cene pića biće prilagođene studentskom standardu, a muziku će puštati DJ Wannabe. Sav prihod sa žurke biće uplaćen na žiro račun fondacije “Budi human” i iskorišćen za lečenje našeg sugrađanina”, najavljuju studenti Medicinskog fakulteta u Nišu.

Humanitarni turnir u futsalu i basketu za pomoć mladom novinaru

Još jedna akcija za pomoć niškom novinaru Aleksandru Nikoliću u borbi protiv leukemije biće održana u subotu 16. juna u dvorištu Osnovne škole “Dušan Radović” od 10 do 19 časova.

Studenti svih fakulteta Univerziteta u Nišu tog dana će udruženim snagama organizovati humanitarni turnir u futsalu i basketu.

Sav prihod od kotizacija odnosno 2.000 dinara za futsal i 1.000 dinara za basket biće uplaćen na žiro račun za pomoć Aleksandru Nikoliću. 

Podsetimo, fondacija “Budi human” je otvorila SMS za pomoć Nišliji Aleksandru Nikoliću, 27-godišnjem sportskom novinaru koji je oboleo od akutne mijeloidne leukemije, koja brzo i agresivno napada organizam. Poruku sadržine 499 treba poslati na broj 3030, a pomoć je moguće uplatiti i na posebne račune.

Dinarski: 160-503253-25;

Devizni: 00-540-0002670.3;

IBAN broj: RS35160005400002670313, kao i putem linka e-doniraj.