GO Medijana i Zlatara “Stanimirović” nagradili najbolje učenike

Medijana i Zlatara
Foto: GO Medijana

Gradska opština Medijana i Zlatara “Stanimirović”, četvrtu godinu zaredom, nagradili su učenike generacija srednjih škola, koje se nalaze na teritoriji ove opštine, i time na neki način uveli tradiciju vrednovanja pravih rezultata rada.

Najbolji učenici, koji su postigli izuzetne rezultate u školskoj 2020/2021. godini, od Zlatare Stanimirović, dobili su na dar „blistere“, brilijante, kao nagradu za dosadašnji uspeh, sa željom da i dalje uče, vredno rade i postižu zapažene rezultate. Na osnovu postignutih rezultata, škole su odredile učenike, koji su poneli zvanje đaka generacije i koji su ovom prilikom nagrađeni.

Foto: GO Medijana

Učenici su istakli da im ovakav vid pažnje veoma znači, jer ukazuje da su na pravom putu, što im daje podstrek za dalji rad, školovanje i za nove uspehe.

Foto: GO Medijana

Na ovaj način, najveća niška opština, Gradska opština Medijana i Zlatara Stanimirović, kao društveno odgovorna firma, pokazuju zajedničku brigu o novim generacijama i društvenu odgovornost preduzetnika, koji posluju na teritoriji GO Medijana.