Gaćinović pred meč sa OFK Bačkom: Atmosfera u našem taboru mnogo bolja

meč sa OFK Bačkom
Foto: FK Radnički, Facebook

Fudbalere Radničkog sutra u 14 časova očekuje meč sa OFK Bačkom, u sklopu 19. kola Superlige Srbije.

Niški tim u meč sa OFK Bačkom ulazi sa dve vezane pobede. Duel u Bačkoj Palanci najavio je šef stručnog štaba Vladimir Gaćinović.
“Atmosfera u našem taboru je nakon dve pobede mnogo bolja nego u momentu kada sam došao u klub. Idemo na ovo gostovanje u odličnom raspoloženju. Svesni smo da nam je ovo poslednja utakmica u ovoj kalendarskoj godini.  Zbog toga ćemo uložiti poslednji atom snage kako bi ostvarili cilj, a to je pobeda. Znamo i da je Bačka u usponu forme. Promenili su trenera, odigrali su nekoliko solidnih utakmica u poslednje vreme, bili su dobri i protiv Crvene zvezde, tako da nas očekuje težak posao. Ja sam ove sezone već imao priliku da tamo gostujem kao trener Spartaka i video sam da je to „vruć“ teren, a da je Bačka kod kuće ratnička ekipa”, rekao je Gaćinović.
Tim Radničkog neće biti kompletan. Zbog žutih kartona neće igrati Đuričković i Ćirković, dok je Kovačević i dalje povređen. Svi ostali su spremni da igraju. “Idemo tamo da damo maksimum, jer bi bilo od velike važnosti da na zimsku pauzu odemo sa tri pobede u nizu”, zaključuje trener niškog tima.
Dostava hrane u Nišu