Festival PozitivNI: Konkurs za volontere do 11. maja

Festival PozitivNI: Konkurs za volontere
Festival PozitivNI: Konkurs za volontere

Festival PozitivNI raspisao je konkurs za volontere na ovogodišnjem festivalu koji će biti održan od 31. maja do 3. juna u parku Čair i Dušanovoj ulici.

Konkurs je raspisan za 50-oro volontera i volonterki koji će biti raspoređeni u pet sektora: marketing, host publike, host muzičara, logistika i press.

Volonteri u marketing sektoru biće zaduženi za promociju festivala pre samog početka kao i na samom festivalskom prostoru. 

Jedini street art festival ovog tipa i jedna od najposećenijih manifestacija  u južnoj Srbiji;

Ulaz za posetioce je slobodan za sve dogaađaje;

Sve oblasti umetnosti i svi oblici kreativnosti na jednom mestu;

Za sve generacije izvođača i posetilaca;

Interaktivnost – festival je velika umetnička radionica za sve zainteresovane posetioce;

Povratak urbanog umetničkog života u centar Niša;

U slavu Gradu – termin festivala određen je tako da PozitivNI bude deo obeležavanja gradske slave.

Ove godine glavni izvođači biće: Irie FM bend, Zemlja gruva, Amy Winehouse Tribute

Osobe zadužene za pomoć učesnicima i gostima festivala na samom festivalskom prostoru biće u sektoru host publike, dok zaduženja vezana za doček muzičara, pružanje potrebne pomoći i podrške izvođačima na samom festivalskom prostoru su u opisu volontera u sektoru host muzičara.

Za sve one koji sebe vide u logističkoj pripremi događaja i podršci tokom trajanja festivala obezbeđen je sektor logistike, dok osobe zadužene za izveštavanje o svim događajima sa festivala na licu mesta, uređenje sajta i objavljivanje na društvenim mrežama biće okupljene u press sektoru.

Poziv je raspisan za sve osobe starije od 15 godina koje za sebe smatraju da su: kreativne, komunikativne, vedre, nasmejane, motivisane da aktivno učestvuju u organizaciji festivala, ali i da imaju inicijativu i spremni/e su da podele svoje ideje.

“Na ovaj način volonterima se pruža mogućnost da razviju organizacijske, komunikacijske veštine, kreativnost, digitalne kompetencije, sposobnost rada u timu, da dožive novo iskustvo, stvore nova prijateljstava. Za sve volontere obezbeđen je volonterski paket: majica, hrana, osveženje, volonterski sertifikat kao i iznenađenje”, kažu u organizacionom timu festivala.

Prijave su otvorene do 11. maja u 23:59, a potrebno je da popunjen prijavni formular koji se može preuzeti na zvaničnom sajtu festival (pozitivni.rs) sa fotografijom kandidati pošalju na adresu: volonteri.pozitivni@gmail.com.

Link za prijavu: http://pozitivni.rs/volonteri.html 

Prvi krug selekcije vršiće se na osnovu kompletno popunjene prijave, dok će kandidati koji budu ušli u drugi krug biti pozvani isključivo email-om na intervju.

Intervjui će biti organizovani sredinom maja meseca 2018. godine.

Global Digital Clinik