Er Srbija zapošljava kabinsku posadu. Testiranje 1. marta u Nišu, iskustvo nije neophodno

rajan er
Foto: Aerodrom, "Konstantin veliki"

Zbog intenzivnih priprema za predstojeću letnju sezonu, avio-kompanija Er Srbija (Air Serbia) raspisala je konkurs za zapošljavanje novih članova i članica kabinske posade za svoju bazu u Beogradu, a između četiri grada u kojima se obavlja testiranje, 1. marta će se naći i Niš.

Na predstojećim konkursima biće regrutovani kandidati sa ciljem da kompanija pronađe više desetine njih, sa ili bez iskustva.

“Uvereni smo da će interesovanje biti veliko i da ćemo među prijavljenima pronaći one snažno motivisane da sa nama lete do velikih poslovnih i drugih visina“, izjavila je Milica Netković, direktorka ljudskih resursa Er Srbije.

Prijave za testiranje mogu se podneti putem veb sajta Er Srbije. Uslov je da državljani Srbije u trenutku podnošenja prijave imaju navršenih 18 godina, najmanje diplomu srednje škole i da tečno govore i pišu engleski jezik.

“Prijave su otvorene do 24 časa pre testiranja. Posle prve selekcije, kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na testiranje. Najuspešniji kandidati, spremni da na posao kreću iz matične baze Er Srbije u Beogradu, imaće priliku za zaposlenje”, navode iz ove kompanije.