Električni orgazam u nedelju nastupa pred Nišlijama

Električni orgazam
Električni orgazam u klubu "Feedback"

“Električni orgazam”, legendarni rok sastav, nastupiće u nedelju, 16. decembra u klubu “Feedback” u Nišu.

Legende jugoslovenskog rokenrola, “Električni orgazam”, održaće sredinom decembra četiri koncerta na jugu Srbije. Bend će na ovoj mini turneji publici predstaviti svoj dvanaesti studijski album, pod nazivom “Gde smo sad?”, koji je nedavno objavljen u izdanju Mascoma.

Novi album “Gde smo sad?” donosi mešavinu roka i bluza. Sa upečatljivim tekstovima i prepoznatljivim vokalima Srđana Gojkovića Gileta i Ljube Đukića, slušaoca će neminovno navoditi na sve raznovrsne faze ovog kultnog beogradskog sastava.

Prema Giletovim rečima, s vremena na vreme svi treba sebi da postavimo pitanje gde smo sad, u ovom trenutku, u našim životima. Kako Gile kaže – isuviše često boravimo u prošlosti ili budućnosti, a retko smo u sadašnjem trenutku.

Što se tiče predstojećeg niškog koncerta, Gojković je dodao:”U Nišu se osećamo kao kod kuće. Mnogo je zajedničkih koncerata i mnogo razmenjenih emocija sa Nišlijama. U tom gradu imamo i puno prijatelja, i ovom prilikom dolazimo da im predstavimo naš novi album “Gde smo sad?”, ali i da ih podsetimo na sve one faze “Orgazma” kroz koje smo zajedno prolazili. Jako smo uzbuđeni, jer polako krećemo na veliku turneju, i jedva čekamo da to uzbuđenje podelimo sa našim prijateljima u Nišu.”

Pored nekoliko pesama sa novog albuma, “Električni orgazam” će na koncertima u Pirotu, Nišu, Vranju i Leskovcu naravno odsvirati i sve svoje hitove iz skoro 40 godina duge karijere.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 700 dinara i prodaju se u Vintage shopu na adresi Davidova 9.