Dve karte za svirku bendova Iskaz i Cepeni Cunci u klubu Feedback

Iskaz i Cepeni ćunci - Feedback
Iskaz i Cepeni ćunci - Feedback

Jedan od trenutno najaktuelnijih crossover bendova u Srbiji, pančevački Iskaz, nastupiće posle pune dve godine u niškom klubu Feedback, ovog petka 25. januara, sa početkom od 23 časa. Kao specijalni gosti pridružiće im se bend Cepeni Ćunci, kultni pank-rok sastav iz Ladovice.

Naissus.info i klub Feedback vam poklanjaju Dve karte za svirku bendova Iskaz i Cepeni Ćunci, 25. januara .
Dovoljno je da podelite post sa naše FB STRANE i u komentaru postavite broj od 100 do 1000.
Imena dobitnika će biti objavljena u sredu 23.1. u 22h
 

Momci iz Iskaza su se odlučili za neobično lep gest, i rešili da na ovom koncertu časte svoju publiku rakijicom dobrodošlice, koju će na šanku Feedbacka dobiti prvih 50 fanova, koji se budu pojavili u klub te večeri, od 23 sata, dok će prvih 100 fanova dobiti od Iskaza i poklončić iznenađenja!

 

Ulogu šankera, u ovom slučaju, preuzeće frontmen Iskaza, Zoran Stefanov Kiza, koji će na ovaj simboličan način poželeti dobrodošlicu najbržim posetiocima ovog koncerta. Rakijica će biti točena u brendiranim “Iskaz” čašicama, koje će fanovi moći da sačuvaju za uspomenu.

Iznenadjenje! Delimo poklončiće najbržima!

” Iznenadjenje! Delimo poklončiće najbržima! Znamo da su dani deljenja novogodišnjih paketića prošli, ali mi imamo želju da obradujemo prvih 50, odnosno stotinu ljudi koji dodju na koncert malim gestom dobre volje. Naime, prvih 50 će na šanku dobiti po čašicu
“Iskazovače”, naše domaće i proverene rakije + poklon paketić, dok će ostalih 50 dobiti poklon paketić čiji ćemo sadržaj za sada čuvati kao iznenadjenje…”, rekao je frontmen Iskaza, Kiza pred pomenuti koncert u Nišu.

Iskaz je poznat publici po svom jedinstvenom muzičkom i vizuelnom izrazu. Odrastali su na muzici bendova Public Enemy, Dog Eat Dog, Rage Against The Machine, Wu Tang Clan, Limp Bizkit, Sunshine, Cypress Hill, Korn, Incubus i dr., pa se njihov muzički žanr može definisati kao crossover.

Kroz svoje socijalno i psihološki angažovane tekstove, Iskaz deli svoje mišljenje i stavove pre svega putem 4 studijska albuma: Natio (2006), Teorija Haosa (2008), zatim Eros (2011) i Tanatos (2014) koji tematski čine celinu Kritična Masa.

Cepeni ćunci su nastali 1991. u Ladovici, selu u opštini Vlasotince.

Svoj prvi album pod nazivom “Bugarska politika” izdali su 1997, a drugi “U zadnjem trenutku” 2001. godine. Dugo se čeka na treći album koji je u pripremi, ali su pesme sa tog albuma već zaživele među vernim pratiocima, čiji specifični odnos sa bendom ponekad više liči na odnos navijači-fudbalski klub nego na običan odnos benda i slušaoca.

Svaka njihova svirka je priča za sebe. To su svojevrsni performansi, posle kojih ostaju anegdote koje se prepričavaju. Možda će se nekada desiti da se međusobno posvađaju, pa na scenu izađu samo Miša (gitara) i Oki (bubnjevi), i neplanirano naprave veče za pamćenje. Sigurno će se desiti još hiljadu nepredviđenih stvari, ali je takođe sigurno da, bez obzira na sve, nikada neće razočarati publiku.

Cepeni ćunci u svojim pesmama obrađuju različite teme, od obične dragstorske priče (u pesmama Bugarska politika, Beer bong, S momcima), preko ljubavnih (Ljubavna pesma, Mala pesma, Poslednji tango), i najvažnije (sporedne) stvari na svetu fudbala (Samo ti, Football Madness), zatim ličnih problema i previranja (Crne kiše za Lelu, Dečko koji ne obećava, Zbogom ostaj generacijo, Kad dodirnem sećanja), do društveno uvek prisutnih tema tema (Zauvek bez vas, Šabane Šabane).

Ulaznice

Ulaznice za zajednički koncert Iskaza i Ćunaka, mogu se kupiti po pretprodajnoj ceni od 400 dinara u CD Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza), Energy music shopu (TPC Kalča-prizemlje), Vintage Shopu (Davidova 9), turističkoj agenciji Galileo tours (Nikola Pašića 35) i pivnicama Nemir (Učitelj Tasina 17) i Ministarstvo (Vojvode Vuka 12). Na dan koncerta ulaznice će koštati 500 dinara.

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/463343324070403/