Dva nova filma na repertoaru bioskop Vilin Grad: Sutra veče za dame uz premijeru i poklone

dva nova filma
Foto: Viln Grad

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad, od 21. do 27. januara naći će se i dva nova filma.

Dva nova filma koje će posetioci bioskopa moći da pogledaju su Dublerka Strelac.

Film “Dublerka” donosi nam priču o ne više tako aktuelnoj glumici Kendi, koju glumi Dru Barimor. Kendi, uhvaćena zbog utaje poreza, angažuje svoju bivšu dublerku Paulu (takođe Dru Barimor) da ide na rehabilitaciju umesto nje. Između njih se razvija specifičan odnos kada Kendi shvati da može da koristiti Paulu kao rezervnu ulogu za sve stresne delove svog života. Ali Paula u potpunosti prihvata svoj novi identitet. Preuzima Kendinu karijeru i dečka, da bi na kraju izbacila Kendi iz sopstvene kuće! Kendi sada mora da preživi u stvarnom svetu dok se Paula grčevito drži krhkog, ali slavnog života o kojem je oduvek sanjala.

Sutra, 21. januara, dame biraju bioskop. Vilin Grad ponovo organizuje Veče za dame.

Priču o “Strelcu” donosi nam Lijam Nison. Duž granice između SAD-a i Meksika u Arizoni, Džim Henson (Nison), rančer i vijetnamski ratni veteran, prolazi kroz teška vremena. Njegova voljena supruga je upravo preminula od raka, a banka samo što nije zaplenila njegovo ogromno imanje.

Miran život iznenada narušava neočekivani dolazak dvoje ilegalnih imigranata koji prelaze granicu preko njegove zemlje – majke (Ruiz) i njenog malog sina, koji očajnički beže od brutalnog meksičkog kartela. Tokom pucnjave majka gine, a Džim postaje nevoljni branilac malog dečaka Migela. Neverovatni dvojac je sada u bekstvu od nemilosrdnih ubica i potkupljenih policajaca. Na svom putu, međusobna netrpeljivost Džima i Migela ustupiće mesto razumevanju i saosećanju, sa Džimom koji prihvata ulogu Migelovog herojskog zaštitnika koji se neće zaustaviti ni pred čim kako bi ga odveo na sigurno.

REPERTOAR OD 21. DO 27. JANUARA

Dostava hrane u Nišu