Dragana Petković predložena za direktora Turističke organizacije Niš

dragana petkovic

Dragana Petković, doktor ekonomskih nauka i aktuelna direktorka Studentskog kulturnog centra, kandidat je  za direktora Turističke organizacije Niš.

Ovu funkciju do izbora novog direktora obavlja Danka Milojković, kojoj je, da podsetimo, zbog samozapošljavanja gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski naložila da podnese ostavku.

[irp]

Dragana Petković je na čelo SKC došla 2016. godine, nakon što je svoju profesionalnu karijeru uglavnom obavljala u komercijalnim delatnostima.

U njenoj radnoj biografiji se navodi da je karijeru započela kao referent u Vojnoj ustanovi „Morava“. Nakon toga ona je bila na čelu svoje turističke agencije. Od 2010. godine radila je kao direktor prodaje u firmi „Korana coop“, a već 2011. bila je direktor prodaje vozila u kompaniji „Nišauto Torino“. Godine 2014. obavljala je komercijalne poslove kao pomoćnik direktora JP „Nišstan“. Januara 2016. osnovala je agenciju za savetovanje i edukaciju iz oblasti poslovanja. „Royal consulting“. 2017. godine izabrana za direktorku Studentskog kulturnog centra

Podsetimo, novi direktor TON-a predložen je tri nedelje nakon što je Danka Milojković podnela ostavku

Sotirovski naložila direktorki TON-a da podnese ostavku