Dragan Bjelogrlić pušten da se brani sa slobode

bjelogrlić

Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić pušten je da se brani sa slobode nakon što je ispitan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu povodom sumnji da je u ponedeljak rano ujutru više puta po glavi udario reditelja Predraga Antonijevića u niškom hotelu „Ambasador”.

Kako je rekao tužilac Vladimir Stanojević, Bjelogrlić je priznao delo i u daljem toku postupka će se braniti sa slobode.

„Policijsko zadržavanje Draganu Bjelogrliću je ukinuto i on je pušten da se brani sa slobode. Priznao je delo koje mu se stavlja na teret i izrazio je žaljenje zbog svega što se dogodilo. Postupak će biti nastavljen prikupljanjem drugih dokaza, a pošto je priznao delo i imajući u vidu koji su dokazi prikupljeni, nije bilo razloga za daljim zadržavanjem“, rekao je Stanojević.

Za sada je, kako navodi, saslušan samo Bjelogrlić, a u nastavku postupka biće ispitan i oštećeni, svedoci i biće izvedena neophodna veštačenja.

Bjelogrliću je juče bilo određeno zadržavanje do 48 sati zbog ovog incidenta i noć je proveo u tzv. policijskom pritvoru.

Podsetimo, incident se dogodio u ponedeljak oko 4 sata ujutru u niškom hotelu “Ambasador”.