Priveden Dragan Bjelogrlić zbog napada na kolegu Gagu Antonijevića

bjelogrlić
Foto: Vikipedia

Niška policija potvrdila je za Naissus.Info da je jutros oko 4 sata,zbog fizičkog sukoba između dve osobe  intervenisala u hotelu Ambasador u Nišu. Prema nezvaničnim informacijama reč je o glumcu i reditelju Draganu Bjelogrliću i reditelju Predragu Antonijeviću.

Iz niške policije kažu da su jutros oko 4 sata dobili prijavu da je došlo do fizičkog sukoba između dve odobe u hotelu Ambasador.

„Policija je odmah izašla na lice mesta, obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo, radi se na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti“, navode iz niške policije.

Prema nezvaničnim informacijama glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić priveden je rano jutros, pod sumnjom da je jutros oko 4 sata  u niškom hotelu “Ambasador” s leđa napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario da više puta u glavu.

Prema navodima pojedinih medija Antonijević, autor filma „Dara iz Jasenovca“, je pre izvesnog vremena optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film „Jesen samuraja“, što je Bjelogrlić demantovao.

Mediji podsećaju da je Antonijević objavio prepisku sa Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome „da bi moglo da se zaradi 100 soma“, a u mejlu se vidi i da Antonijević to kategorički odbija.

Bjelogrlić je tada to demantovao i tvrdio da je prepiska lažirana.