Do uspešne karijere: Besplatna akademija za studente iz Niša

Ne čekajte na uspeh, zagarantujte ga!

Težeći da studentima niškog Univerziteta pruži šansu za učenje i razvoj profesionalnih veština, Udruženje studenata elektrothenike Evrope EESTEC LC Niš po prvi put organizuje trodnevnu akademiju u periodu od 11. do 13. maja 2018. godine.

Ne čekajte na uspeh, zagarantujte ga!

Akademija ima za cilj da studentima pruži priliku za razvoj ličnih i profesionalnih veština koje su neophodne za uspešnu karijeru, a od strane poslodavaca sve traženije.

Akademija je u potpunosti besplatna, a nakon njenog završetka polaznici će dobiti sertifikat kao potvrdu o njenom pohađanju i dokaz uspešnog savladavanja obrađenih tema.

Pravo učešća imaju svi studenti Univerziteta u Nišu, a prijave su otvorene do 8. maja. Prijava za seminar OVDE

“Ove godine akademiju će pohađati 20 odabranih učesnika, dok se u narednim godinama planira proširenje kapaciteta zbog velikog interesovanja. Bez obzira na profesiju kojom planiraju da se bave stečeno znanje i iskustvo će polaznicima biti od neprocenjivog značaja u budućoj karijeri”, kažu u Udurženju studenata elektrothenike Evrope.

Selekcija polaznika vršiće se na osnovu motivacionog pisma, a posebno će se vrednovati angažman u vannastavnim aktivnostima kao i motivacija za ličnim napretkom i ambicioznost.

Teme koje se obrađuju nisu deo obrazovnog sistema, i upravo su takvi treninzi sjajan način da se polaznici istaknu, usavrše i razviju na poljima koja nisu zastupljena na fakultetu.

Projekat “Soft Skills Academy” je seminar internacionalnog karatkera i od 2010. godine organizovan je širom Evrope. Pokazao se kao veoma uspešan projekat koji u potpunosti ispunjava svoj prevashodni cilj da studentima olakša savladavanje veština.