Debitanski singl Staše Petrović

Foto: Staša Petrović/ Facebook
Foto: Staša Petrović/ Facebook

Mlada kantautorka, Nišlijka Staša Petrović, nedavno je objavila svoj prvi singl Kraj mene, koji prati moderan, zanimljiv muzički spot.

Staša stvara pesme od srednjoškolskih dana, svira klavir i gitaru i peva, a sada je sve to spojila s namerom “da dobra priča krene”, kako i kaže jedan od stihova pesme.

Ova dinamična pesma, sa retro prizvukom, nastala je spontano i za kratko vreme, a peva o važnom pitanju – potrazi za srodnom dušom. Snimljena je u Siena studiu u Beogradu, u saradnji sa Vojom Aralicom, koji je producirao i aranžirao pesmu. Iza toga, usledilo je snimanje spota koji je realizovao produkcijski tim Paralela, pod vođstvom Vukašina Cvetkovića iz Niša, uz veliki trud, mnogo mašte i entuzijazma. Uz Vukašina Cvetkovića, režiju potpisuje i scenarista spota, pisac Miloš Petković, inače Stašin verenik.

Spot je sniman na nekoliko lokacija u Nišu i okolini: od bioskopa, preko samog grada pa do polja lavande u Tamnjanici, a priču spota, koji se sve vreme poigrava javom i snom, prati vožnja u oldtajmeru Kadilaku Eldorado (Cadillac Eldorado) i neobičan završetak.