Da Aleksandar ozdravi: Nastavlja se humanitarna aukcija dresova u Nišu

Humanitarna aukcija za lečenje mladog sportskog novinara Aleksandra Nikolića; Foto: Kristina Krstić
Humanitarna aukcija za lečenje mladog sportskog novinara Aleksandra Nikolića; Foto: Kristina Krstić

Aukcija dresova i sportskih rekvizita koju su organizovali članovi Sekcije sportskih novinara Niša kako bi pomogli prikupljanju sredstava za lečenje svog kolege Aleksandra Nikolića, nastavlja se u nedelju, 8 jula od 20 časova na Amfiteatru na keju.

“Biće izloženi svi preostali dresovi koju su donirali poznati sportisti, klubovi i kolekcionari. Aukcija prodaje dresova biće deo kik-boks spektakla na Amfiteatru nišavskog keja koji se pod nazivom „Peti trofej Niša“ održava u okviru Medijana kupa”, najavljuju u Sekciji sportskih novinara.

Podsetimo, aukcijom koja je održana 27. juna, deo kolekcije dresova i sportske opreme koju su sakupili sportski novinari prodat je za 217 hiljada dinara.

Celokupan iznos uplaćen je na račun za lečenje Aleksandra Nikolića, obolelog od teškog oblika leukemije, kako bi se pomoglo njegovoj porodici u prikupljanju sredstava za troškove hospitalizacije u Turskoj i transplantaciju koštane srži.

Za sve one koji nisu u mogućnosti da učestvuju na aukciji, organizatori podsećaju da je Aleksandru Nikoliću moguće pomoći i slanjem 499 na 3030, kao i uplatama na žiro račun organizacije Budi human. Više informacija o načinu uplate možete videti na sajtu ove organizacije.

Dostava hrane u Nišu