Crédit Agricole banka: Posebno povoljne ponude keš kredita za medicinske radnike

povoljne ponude keš kredita

 Uloga medicinskih radnika nije ništa manje važna danas u odnosu na početak epidemije koronavirusa. Zbog toga ni naša podrška njima ne sme izostati. Crédit Agricole nudi povoljne ponude keš kredita samo za njih.

Crédit Agricole Banka je na različite načine već pružala podršku medicinskim radnicima. Sada je pripremila specijalne kreditne proizvode sa povoljnim uslovima samo za njih. Osim beskamatnih kredita sa rokom otplate do godinu dana kreirali smo posebnu ponudu za gotovinske kredite sa dužim rokom otplate i kamatnim stopama: NKS od 5% a EKS već od 5.35%.

„Ne smemo zaboraviti na medicinske radnike koji su već godinu dana prva linija odbrane od koronavirusa i ne mogu da odahnu. Njima je potrebna naša pomoć u kontinuitetu, ne samo jednokratno. Zato smo mi u Crédit Agricol banci rešeni da naša podrška bude na više nivoa i konstantna. Prvo smo ih do kraja 2020. godine, uz moratorijum na otplatu kredita, oslobodili troškova kamate i drugih izdataka na sve kreditne proizvode za koje se odluče, bili naši klijenti ili ne. Naravno uz odlične uslove i nakon isteka godine. Sada smo odlučili da nastavimo sa odličnim uslovima za keš kredite koji su svima uvek najpotrebniji“, izjavio je Raško Tomašević, rukovodilac Divizije marketing i komunikacije, Crédit Agricole Srbija.

Na primer, za keš kredit u iznosu od milion dinara na period otplate od 30 meseci, NKS će medicinskim radnicima biti 5%. EKS 5,84 na godišnjem nivou, uz mesečnu ratu od 35.529 dinara. Dok za duži period otplate, od 71 mesec, mesečna rata biće 17.242 RSD, a NKS 7% i EKS 7,91%. 

Osim gotovinskih kredita, posebni uslovi važe i za auto i stambene kredite. Takođe i za kreditne kartice i dozvoljeni minus.