Cineplexx Niš: Repertoar od 29. marta do 4. aprila

Na repertoaru niškog bioskopa se ove nedelje nalaze četiri nova naslova, a ne propustite Teens night događaj u Cineplexx-u Niš u četvrtak 29. marta od 19:30 časova koji podrazumeva specijalan program i poklone za posetioce. 

  1. „Zec Petar“ – Animirano-igrani film „Zec Petar”, sinhronizovan na srpski jezik, priča nikada ranije ispričanu priču o Zecu Petru i njegovoj celoj porodici koji preuzimaju farmu starog gospodina Gregora. Kada na farmu po svoje nasledstvo dođe mlađi gospodin Toma Gregor, koji je daleko bistriji i oštroumniji, za Petra to znači samo dodatni izazov, nikako prestanak zabave. Rivalstvo Zeca Petra i mladog Tome odvešće ih u veliku avanturu daleko van njihove idilične okoline pravac u gužvu londonske podzemne železnice, sve do opasnih ulica grada i nazad. Reditelj sinhronizacije je Iva Milošević, dok su glumci koji pozajmljuju glasove junacima: Stefan Bundalo (Petar Zec), Teodora Ristovski (Lula), Iva Stefanović (Lepa), Milica Janketić (Belorepka), Aleksandar Radojičić (Zeka Bendžamin), Tamara Aleksić (Bea), Dejan Dedić (Toma Makgregor), Dragan Vujić – Vujke (gospodin Makgregor), Miroljub Turajlija(prasence Finjaković), Slobodan Tešić (gradski miš Joca), Lako Nikolić (Toma Jaza), Milan Antonić (Feliks). Specijalni gosti: Tijana Dapčević, Dragutin Topić, Zoran Kesić, Ivana Zarić, Ivan Zarić, Igor Blažević Blaža.

             Trejler filma  

 

  1. „Ready Player One” –  Neponovljivi, višestruko Oskarom nagrađivani režiser Stiven Spilberg donosi nam na veliko platno avanturu zasnovanu na istoimenom bestseleru „Ready Player One“. Fantastična pustolovina prati priču tinejdžera Vejda koji svoje dane provodi igrajući OASIS. Vejd ima želju da iz sumornog sveta pobegne u globalnu mrežu virtuelne utopije gde korisnici vode idilične alternativne živote. Kada ekscentrični multimilijarder i tvorac igrice Džejms Halidej umre, u testamentu ostavlja svoje bogatstvo onome ko pobedi u dobro smišljenom lovu na blago. Koristeći svoj avatar, Vejd će u trci za blagom morati da se suprotstavi moćnim protivnicima koji neće prestati da ga napadaju i u stvarnom svetu.

              Trejler filma

  1. „Marija Magdalena” – Film na autentičan način prikazuje snažnu i inspirativnu ljudsku priču o jednoj od najmisterioznijih, neshvaćenih duhovnih ličnosti u istoriji čovečanstva. Ovaj biografski film, rađen po motivima iz Biblije, prikazuje Mariju (Runi Mara), mladu ženu u potrazi za novim načinom života. Sputana pravilima svog vremena, Marija prkosi svojoj tradicionalnoj porodici i priključuje se novom društvenom pokretu koji predvodi harizmatični Isus iz Nazareta (Hoakin Feniks). Ubrzo, ona pronalazi sebe u ovom pokretu i potpuno se posvećuje putovanju koje će je odvesti u Jerusalim. Scenario su pisale Helen Edmundson i Filipa Goslet.

              Trejler filma 

  1. „Ponoćno Sunce” – Epska romantična drama, govori o 17-togodišnjoj devojci Kejti koja, zbog retke bolesti, ne sme da bude izložena suncu. Tokom dana je u kući, a tek uveče, po mraku, kreće prema lokalnoj železničkoj stanici gde svira gitaru za putnike. Jedne večeri, upliće se sudbina, i Kejti upoznaje dečka s kojim započinje letnju romansu. Srcerapajuća priča o ljubavi u stilu najvećih romantičnih klasika, s mladim zvezdama Belom Torn i Patrikom Švarcenegerom, sinom slavnog Arnolda Švarcenegera, u glavnim ulogama.

              Trejler filma

Cineplexx Niš

Bioskopskirepertoar od 29. marta do 4. aprila

ČETVRTAK29. mart/PETAK 30. mart

Zec Petar (sinhronizovano) – 15:30, 17:30

Ready player one – 17:20, 21:00

Ready player one 3D – 19:30, 22:10

Marija Magdalena – 16:50            

Ponoćno sunce – 17:00, 19:00      

Bitka za Pacifik: Pobuna – 22:00   

Bitka za Pacifik: Pobuna 3D – 19:20                             

Led – 20:00, 22:20

Leo Da Vinči: Misija Mona Liza (sinhronizovano) – 16:00 

Pčelica Maja 2: Medene igre (sinhronizovano) 3D – 15:10                               

Stranci: Plen u noći – 17:50           

Tomb Raider 3D – 19:40 

Zaista, nikad nisi bio ovde – 15:20             

SUBOTA31. mart / NEDELJA 1. April /PONEDELJAK 2. april /UTORAK 3. april / SREDA 4. april

Zec Petar (sinhronizovano) – 11:40, 13:30, 15:30, 17:30

Marija Magdalena – 16:50            

Ponoćno sunce  17:00, 19:00       

Ready player one – 17:20, 21:00

Ready player one 3D – 19:30, 22:10

Bitka za Pacifik: Pobuna – 22:00   

Bitka za Pacifik: Pobuna 3D – 19:20             

Ferdinand (sinhronizovano) 3D – 14:40  

Izdaja – 21:40     

Koko (sinhronizovano) 3D – 12:30