Centar estetske medicine "Longa Vita Aesthetica"

Cara Dušana 1,
18000 Niš
+381 69 11 22 359

office@aesthetica.rs
www.aesthetica.rs

Pratite nas:
Facebook
Instagramu
Youtube kanal

Neka Vaše želje postanu stvarnost, a Vaša tajna lepog, mladog i zategnutog izgleda postane Longa Vita Aesthetica


Sa željom da našim klijentima zaokružimo celokupnu brigu kako o zdravlju tako i o lepoti, odlučili smo da proširimo naše usluge Longa Vita poliklinike i sa ponosom Vam otvaramo vrata Longa Vita Aesthetica centra. Ispod krošnja predivnog zelenila u mirnom delu grada, pored ostalih poznatih poliklinika i centara smestili smo naš kutak za estetski trenutak. Longa Vita Aesthetica centar je najmoderniji anti-aging centar u Nišu i širem regionu a posvećen je radu na području estetske medicine.

Upotrebom najsavremenijih tehnologija i tehnika, naš moderan anti-aging centar pruža najnovije neinvazivne tretmane i zahvate u cilju podmladjivanja lica i tela. Naš metod je posvećen, pojedinačan pristup svakom klijentu i sagledavanje njihovih želja, kao i profesionalan izbor mogućnosti u cilju obostranog zadovoljstva. Briga o Vašem zdravlju i bezbednosti, nama je na prvom mestu, te su naše usluge neinvazivne, proverene i bezbolne.

Misija Aesthetica centra je da uvek ostanemo verni prirodnim okvirima lepote, ne samo u svrhu zanata nego i u svrhu umetnosti, i da uz pomoć provereno najboljih i najsavremenijih metoda estetske medicine, pomognemo svakom klijentu da izgleda lepše i zadovoljnije.

Glavna specijalnost centra je estetska medicina, koja obuhvata proverene neinvazivne metode i nehirurške tretmane koji daju odmah vidljive rezultate. Poliklinika Longa Vita Aesthetica opremljena je najsavremenijim uredjajima i napoznatijim proverenim preparatima, te smo vrlo ponosni što ćemo i u Srbiji koristiti svetski najmodernije medicinske zahvate i tehnike poput nehirurškog uklanjanja podočnjaka, nehirurškog modeliranja lica, nehirurškog face liftinga kao i revolucionarnu tehnologiju ultrazvučne liposukcije, Med Contour Multipower, koju smo prvi doneli na ove prostore.

Ponosni smo što imamo najbolje lekare koji su specijalizirali estetsku medicinu na prestižnim univerzitetima u Italiji i Francuskoj. Njihovo višegodišnje stručno iskustvo i neprekidno usavršavanje i praksa, čine da se osećate apsolutno sigurno u njihovim rukama. Vaše male i velike želje, kod nas postaju stvarnost a zadovoljan osmeh je ono što je naša najbolja reklama.

– Podmladjivanje tela

– Podmladjivanje lica i regija lica

– Antiage metode

Datum postavke 8.jun 2017 god.
Global Digital Clinik