Brodvejski mjuzikl „Čikago“ u Narodnom pozorištu

Mjuzikl Čikago
Mjuzikl Čikago

Scensko-umetnički centar po prvi put će, 13.oktobra od 19:30h izvesti premijeru „Čikago“ – jedan od najpoznatijih brodvejskih mjuzikala u Narodnom pozorištu.

U njemu se prepliće mnoštvo emotinih stanja, šou biznis i potkupljive sudije i advokati. Ovaj unikatni komad, kroz mnoštvo muzičkih tonova i niza dramatičnih koreografskih numera, na satiričan način govori o Americi iz vremena burnih dvadesetih godina prošlog veka…

„Mesecima unazad temeljno smo radili na njemu. Provodili smo po nekoliko sati dnevno kako bi sve izgledalo dobro. Stoga bi nam bilo jako drago da dođete i podržite naše mlade i uspešne glumce i plesače i uopšte našu hrabrost da se upustimo u ovu avanturu i postanemo prave zvezde Čikaga!“ – ističe Ksenija Lojpur, osnivač centra „Duende“.

čikago

Ovaj scensko-umetnički centar postoji 3 godine u cilju okupljanja mladih umetnika koji svoje ambicije prema glumačkom i plesnom stvaralaštvu žele da gaje na pravi način.

Režiju potpisuje: Evgenija Stanković, glumica Narodnog pozorišta, a plesne performanse: Ksenija Lojpur, trener i koreograf.

Ulaznice se mogu kupiti u samom centru „Duende“, po ceni od 250 dinara.

Duende
Bulevar dr.Zorana Đinđića 17b (iznad agencije za restituciju)