BK Naissus završava sezonu okršajem protiv Loznice

Bokserska liga Srbije
Boks se vrstio u Niš

Sezona 2018. na boks sceni Srbije završava se četvrtim kolom Bokserske lige Srbije koje Nišlijama donosi još jedan zanimljiv i uzbudljiv boks vikend.

U okviru 4. kola lige u Niš stižu bokseri iz Loznice. Oni najavljuju beskompromisnu borbu, ali i niški bokseri veruju da mogu do pobede. Meč je na programu u subotu 29. decembra sa početkom u 16 sati. Održaće se u sali škole “Miroslav Antić”, a ulaz je besplatan.

Pored meča BK Naissus – BK Loznica, u 4. kolu Bokserske lige Srbije u Kragujevcu će domaći Radnički ugostiti Radnički iz Beograda. Lider lige, Metalac iz Valjeva, stiže u Novi Sad na megdan Vojvodini.

Inače, Bokserska liga je dugo očekivano takmičenje za sve ljubitelje ovog sporta. Šest klubova okupilo je najbolje boksere Srbije koji odmeravaju snage u osam težinskih kategorija.

“Sportske dvorane su ponovo pune kao u zlatno doba boksa na našim prostorima, kale se novi šampioni, borci koje ćemo u budućnosti zvati tvorcima renesanse boksa u Srbiji”, navode iz Bokserskog saveza. Dodaju i da će ekipni šampion biti poznat u maju, kada je planiran završetak Bokserske Lige Srbije