Besplatna StartUp Akademija za mlade u Nišu

StartUp Akademija, drugi ciklus predavanja
StartUp Akademija, drugi ciklus predavanja; Foto: DELI

Krajem marta i početkom aprila (30. i 31. marta i 1.aprila) u DELI prostoru za kreativno delovanje u Nišu, održaće se drugi ciklus StartUp Akademije, intenzivne, besplatne obuke za razvijanje poslovne ideje.

Za mlade, studente i nezaposlene

Mogućnost prijave za učešće na StartUp Akademiji otvorena je za sve mlade od 18 do 35 godina, studente i nezaposlene, koji su zainteresovani da dobiju praktična uputstva i savete kako da svoju poslovnu ideju pretvore u uspešan posao, izbegnu rizike u poslovanju, istraže i iskoriste potencijale tržišta, obezbede sredstva za realizaciju poslovnog plana.

Za učešće na Akademiji potrebno je oko poslovne ideje koja uključuje visoke tehnologije, okupiti  tim od najmanje dve osobe i popuniti online prijavu na linku https://goo.gl/forms/v4QvqFtwggelpgNy1.

Program StartUp Akademije realizuju Niški klaster naprednih tehnologija NiCAT i DELI prostor za kreativno delovanje, uz podršku Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju GIZ u okviru Nemačko-srpske razvojne saradnje.

Glavni trener i mentor na StartUp Akademiji je Ivan Vesić, CEO i osnivač englesko-bugarsko-sprskog startup-a VetCloud. Gostujići predavači su uspešni srpski preduzetnici koji polaznicima Akademije prenose iskustvo pokretanja sopstvenog biznisa i na raspolaganju su za sva njihova pitanja.

Global Digital Clinik