Balkan Bet donirao CTG aparat Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Nišu

Balkan bet donacija CTG aparata Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Nišu

Kompanija Balkan Bet je povodom Dana žena Klinici za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra Niš donirala CTG aparat.

Ovaj aparat je veoma važan za rad Klinike, a koristi se za prikupljanje svih neophodnih informacija o stanju ploda tokom trudnoće i porođaja. Prigodne poklone dobile su i trudnice koje se trenutno nalaze na Klinici.

Uručenju donacije u Nišu prisustvovali su Doc.dr Dejan Mitić, rukovodilac Klinike za ginekologiju i akušerstvo i Jelena Stančić, Menadžerka korporativnih komunikacija kompanije Balkan Bet.

Doktor Dejan Mitić se zahvalio na vrednoj donaciji koja je uručena Klinici.

“Na Klinici za ginekologiju i akušerstvo obavi se 3500 porođaja godišnje. U poslednje vreme sve je veći broj trudnica sa juga Srbije koje se porađaju u našoj klinici, među kojima je mnogo onih koje zahtevaju intenzivan nadzor tokom trudnoće. Zbog toga je bitno da imamo dovoljan broj CTG aparata, pa je ova donacija stigla u pravom trenutku”, rekao je doktor Mitić.

Jelena Stančić, Menadžerka korporativnih komunikacija Balkan Beta istakla je da je podrška zajednici bitan segment poslovne filozofije kompanije.

“Nadamo se da će novi CTG aparat uticati na unapređenje rada Klinike za ginekologiju i akušerstvo. Kao dan uručenja simbolično smo odabrali Dan žena i ponosni smo što ovom donacijom dajemo doprinos reproduktivnom zdravlju žena i natalitetu u ovom delu Srbije”, istakla je Stančićeva.

Ova donacija kompanije Balkan Bet sprovedena je okviru projekta “Liga Dobrih dela” koji za cilj ima pružanje podrške ugroženim pojedincima i grupama kojima je pomoć najpotrebnija, kao i podršku mladim nadama sporta.

Global Digital Clinik