Atraktivna ponuda auto-kredita na Auto-moto festu u Nišu

Auto krediti Niš
Auto krediti Niš

Povodom 10. sajma automobila u Nišu „Auto Moto Fest” koji će biti održan od 4. do 6. oktobra 2019. godine u niškoj Hali „Čair“, Crédit Agricole Srbija pripremila je specijalnu ponudu auto-kredita indeksiranih u evrima sa nominalnom kamatnom stopom od 3,99% godišnje.

Kao nacionalni lider u finansiranju kupovine automobila, u okviru specijalne sajamske ponude Crédit Agricole banka odobrava auto kredite indeksirane u evrima sa nominalnom kamatnom stopom 3,99% godišnje za kredite sa rokom otplate do 7 godina. Kod ovih kredita neophodno je da klijent uplati minimum 30% iznosa od cene vozila. Krediti se odobravaju bez troškova obrade i u bilo kom trenutku se mogu potpuno ili delimično prevremeno otplatiti bez troškova.

Uz ovu ponudu, Crédit Agricole Srbija ističe i dinarske kredite za kupovinu novih ali i polovnih vozila uz fiksnu nominalnu kamatnu stopu od 5,90% godišnje koji se odobravaju bez učešća.

Svi posetioci sajma automobila imaju mogućnost da direktno na štandovima prodavaca vozila besplatno podnesu zahtev za kredit Crédit Agricole banke, što, takođe, mogu uraditi i putem web sajtova auto kuća ili u auto salona brendova sa kojima Crédit Agricole sarađuje.

Tačne kalkulacije za svaki pojedinačni slučaj i sve dodatne informacije klijenti mogu dobiti na štandu Crédit Agricole Srbija u hali Čair ili pozivom kontakt centra na 0700 700 500 .    

Global Digital Clinik