Amira Medunjanin nastupa i u Nišu u Narodnom pozorištu 16. novembra

Foto - Facebook profil Amire Medunjanin

„Kraljica sevdaha” ili „Bosanska Bili Holidej” kako još zovu Amiru Medunjanin, u okviru svoje nove turneje, nastupiće i u Nišu u Narodnom pozorištu 16. novembra.

Njen glas može se čuti širom sveta. Od 365 dana, ona je -kako prenose mediji- 300 u putu. Svet je obišla tri puta, a kako stvari stoje i opet će. Nema gde nije pevala, ali gde god bila jedno je sigurno – svojoj publici uvek da vrhunsku muziku, izazove more suza, smeha, pošalje veliku istinsku ljubav…

Sa svojom publikom ima poseban odnos, a da je to zaista tako govori i to da je na jednom gostovanju u dalekom Tajvanu rekla da „ako se nekad neko zaputi u Sarajevo, da je slobodno kontaktira i da će rado pokazati grad i popiti kafu”, što se samo dva meseca kasnije zaista i dogodilo.

– Ljudi koji dođu na moje nastupe, bez obzira na godište, jednako cene i poštuju tradicionalnu muziku. To mi je najbitnije, Kada delite muziku sa istomišljenicima, to vas dodatno inspiriše da date i više nego što mislite da možete – rekla je Amira za domaće medije.

Trenutno je u pripremi novi album sa autorskim pesmama.