Kerber velikim koncertom u Nišu proslavlja 40 godina postojanja

Kerber

 Jedan od najvećih rokenrol bendova na ovim prostorima Kerber proslaviće 40 godina postojanja 11. juna na Letnjoj pozornici u Nišu.

Kerber je nastao 1981 godine od članova grupe Top. Grupa je naziv dobila po biću iz grčke mitologije, troglavom psu sa zmijskim repom koji čuva ulaz u podzemni svet.

Prvi veliki uspeh Kerber je doživeo 1983 godine pobedom na čuvenom Omladinskom festivalu u Subotici. Prvi album “Nebo je malo za sve” objavljen je 1982 godine a u svojoj karijeri imaju 6 studijskih albuma 3 live albuma i 5 kompilacija.

Za 40 godina rada Kerbera ostalo je mnogo vanvremenskih hitova i nekoliko hiljada koncerata širom Srbije regiona i dijaspore.

“Prava je životna sreća kada 40 godina živite od muzike koju ste stvarali i koju volite i za koju živite. Mnogo je generacija odraslo slušajući Kerber i ovaj koncert će biti pravo mesto da se okupimo svi i da se radujemo životu i rokenrolu. Veliko je uzbeđenje i odgovornost svih nas što u svom gradu slavimo jubilej, očekujte pravi spektakl, biće tu i gostiju i prijatelja Kerbera, to će biti posebna noć mi smo spremni i jedva čekamo”

Ulaznice su u prodaji na prodajnoj mreži tickets.rs, omv pumpama, knjižarama delfi i Indigo, agenciji Big star travel po ceni od 1200 dinara.

Ulaznice za otkazani konert prošle godine neće važiti za 11. jun.