21. Sajam lova i ribolova „NIŠ 2019“

22. Sajam lova i ribolova „NIŠ 2023“
22. Sajam lova i ribolova „NIŠ 2023“

U Hali „Čair“ u Nišu i ove godine u periodu od 3.do 7.aprila održava se tradicionalni 21. Sajam lova i ribolova „NIŠ 2019“ trenutno najjači Sajam ove vrste u Srbiji, uz učešće velikog broja izlagača iz cele zemlje.

Na Sajmu će biti prisutni: uvoznici, distributeri, prodavci i, sve više proizvođača opreme za lov, ribolov i boravak u prirodi.

S obzirom da je ovo prvi veći Sajam te vrste u ovoj godini, svi noviteti za nastupajuću sezonu, praktično će biti izloženi na Niškom sajmu uz najavu izlagača da će biti i značajnih sniženja.Posebno mesto zauzima sve veći broj proizvođača raznoraznih potrepština za lov,ribolov i boravak u prirodi(voblera,mušica,glavinjara…)

Sajam svake godine poseti veliki broj zaljubljenika u lov, ribolov i uopšte prirodu, ne samo iz Niša i šire okoline, već i iz susednih zemalja, Bugarske, Makedonije, Bosne…

Niški Sajam je postao stecište svih onih koji vole lov i ribolov, pa s obzirom na popularne cene ulaznica (150 d,a za organizovane posete-iznad 10, 100d) smatramo da će i ove godine biti dobro posećen.Svoje štandove na Sajmu imaće i Lovačka i ribolovačka Udruženja,preparatori životinja.

Tokom trajanja Sajma Udruženje ribolovaca „Nišava“ ispred ulaza za posetioce organizovaće takmičenje u pripremanju RIBLjE ČORBE 

Otvaranje Sajma je u sredu 3.aprila u 13h – ulazak publike od 12h,a narednih dana Sajam je otvoren od 10 do 19,30 sem u nedelju kada se zatvara u 17 časova i kada je ulaz za posetioce besplatan.

Sve informacije u vezi Sajma mogu se dobiti na tel. 018/511980 i 063/404170

Global Digital Clinik