Zvuci vina i ukusi jazza u kući Julijana Djupona

Foto: Julijan Djupon

Ljubitelji dobre muzike, svake srede će se u kući Julijana Djupona organizovati serijal svirki. Ovaj serijal će predstavljati pravu poslasticu za sve ljubitelje funk, jazz i soul muzike, jer će gostovati neka od najzanimljivijih imena sa domaće i regionalne scene.

Uzbudljivi serijal Wine sounds and jazz flavours (zvuci vina i ukusi jazza) počinje pravom muzičkom poslasticom – Yellow camel funk unit-om! Bend će vas provesti kroz vrtoglave deonice funky ritmova, jazz harmonija i soul melodija. Ovo je prva svirka u serijalu koju ne želite propustiti, stoga označite 1. mart u svojim kalendarima i dođite u Julijan Djupon u 20 časova kako bi uživali u Yellow Camel Funk Unitu i ugođaju koji će vam priuštiti.

Uz vrhunski zvuk i dobro društvo, moći ćete da uživate i u specijalitetima koji ce biti pripremljeni posebno za ove prilike.

Svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi vam priuštili nezaboravno iskustvo. Očekuju vas najbolji zvukovi, vrhunska vina iz vinarije Zvonko Bogdan i najukusnija hrana.

Ukoliko želite da provedete sredu u takvom ambijentu, ne propustite ove svirke u Julijan Djuponu, budite deo ove nove i uzbudljive priče.