“Život je kabare” za kraj sezone niškog teatra: Ulaz besplatan

"Život je kabare" na sceni niškog pozorišta; Foto: Goran Ćopić

Prepuna sala u Noći muzeja i publika koja nije uspela da vidi muzičko-scenski program, pod nazivom „Život je kabare“, razlog je da niško Naradno pozorište u ponedeljak, 11. juna sa početkom u 20 sati, ponovi na zadovoljstvo građana ovaj izuzetan događaj.

Podsećamo da u programu učestvuju niški glumci koji pevaju numere iz najpoznatijih filmova, predstava, mjuzikla, a uz pratnju Teatar benda.

U programu koji je poklon građanima Niša, učestvuju: Maja Vukojević Cvetković, Ivana Nedović, Aleksandar Krstić, Stefan Mladenović, Miloš Unić, Miloš Cvetković, Uroš Milojević….

Na ovaj način niško pozorište će obeležiti kraj sezone, a svi zanteresovani mogu podići svoju besplatnu kartu na blagajni pozorišta, stim da će u foajeu biti postavljena kutija za doborovoljni prilog za lečenje mladog niškog novinara Aleksandra Nikolića.

Niškom novinaru potrebna pomoć u borbi protiv leukemije; Foto: Budi human
Niškom novinaru potrebna pomoć u borbi protiv leukemije; Foto: Budi human

Podsetimo, fondacija “Budi human” je otvorila SMS za pomoć Nišliji Aleksandru Nikoliću, 27-godišnjem sportskom novinaru koji je oboleo od akutne mijeloidne leukemije, koja brzo i agresivno napada organizam. Poruku sadržine 499 treba poslati na broj 3030, a pomoć je moguće uplatiti i na posebne račune.

Dinarski: 160-503253-25;

Devizni: 00-540-0002670.3;

IBAN broj: RS35160005400002670313, kao i putem linka e-doniraj.

Novac za njegovo lečenje u Obrenovićevoj ulici prikuplja i humanitarka Marina Adamović, a na Fejsbuku je napravljena grupa “Da Aleksandar ozdravi”na kojoj građani mogu da se informišu o drugim humanitarnim akcijama.

Global Digital Clinik