Završni koncert polaznika “Besplatnih muzičkih radionica”

Udruženje Štek House

U četvrtak 15. decembra sa početkom od 21 čas, u klubu Feedback, održaće se završni koncert polaznika ovogodišnjeg zatvorenog ciklusa Besplatnih muzičkih radionica.

Žanrovski šarenolik repretoar , nova generacija mladih, učesnika radionica, predstaviće se publici i time obeležiti višemesečni rad sa svojim mentorima – Andrijanom Stanković (vokal), Milošem Vojvodićem (bubanj), Vladanom Karadžovim (bas gitara), Lazarom Petrovićem (gitara) i Bojanom Bojkovićem (klavijatura).

Ulaz na koncert je besplatan.

Besplatne muzičke radionice organizuje Udruženje Štek House iz Niša i ovo je osma godina za redom kako se ovaj program realizuje. Od nastanka do danas kroz ovaj podsektor organizacije prošlo je preko 250 polaznika , 10 mentora i 15 gostujućih predavača iz cele Srbije , sa preko 2000 posetilaca na završnim koncertima. Pored neformalnog muzičkog obrazovanja ,cilj ovog programa predstavlja i zagovaranje timskog rada, osnaživanje mladih umetnika u okviru javnog nastupa i umrežavanje mladih na lokalu ali i sa kolegama sa Balkana i Evrope.

Od 2018.godine Štek House je deo internacionalne mreže organizacija koje pružaju neformalno muzičko obrazovanje pod nazivom „B#ART mreža“ . Mrežu čine 8 organizacija iz Srbije, Bosne i Hercegovine , Hrvatske i Austrije.

Ove godine mreža je nastupila sa ukupno 47 mladih solista i instrumentalista koji su svoj godišnji rad predstavili zajedno u istom trenutku u okviru Nišville jazz festivala.

Global Digital Clinik