Zamislite prodavnicu u kojoj možete kupiti sve što vam je potrebno!

Yike

Zamislite prodavnicu u kojoj možete kupiti sve što vam je potrebno.

Upravo jedna takva, robna kuća široke potrošnje „Yike“ u Durlanu (bivša RK Sinđelić), postoji i posluje već šest meseci i ukoliko je još niste posetili, dobro je znati šta sve možete naći na tih 2.000 metara kvadratnih .

Yike vlasnikModerni poslovni objekat preduzeća “YIKE” iz Kine, a koje je Nišlijama ponudilo oko 5.000 artikala.

U prizemlju Vas očekuje bogat asortiman ženske, muške i dečije garderobe, veša, torbi, rančeva i aksesoara.

 

Na spratu iznad ćete naći sve ono što je potrebno za kuću i kuhinju, ali i svojevrsne poklone za predstojeće dve srpske najveće slave  – Svetog Arhanđela i Svetog Nikolu. Pažljivim odabirom, uz asistenciju ljubaznih prodavaca, obradujete svoje bližnje kvalitetnim servisom ili escajgom.

Takođe, na ovom spratu, po izuzetnim cenama, možete pronaći posteljine, štep deke, prekrivače i stoljnjake. Na rafovima ove robne kuće Vas očekuje oprema za kupatila, bašte, dvorišta, zatim razni alati, oprema za kućne ljubimce i bezbroj praktičnih i dekorativnih sitinica za dom. Da ne izostavimo najmlađe i ono što ovde možete pronaći za njih -veliki izbor igračaka, lego kocki i pribora za crtanje i pisanje.

S obzirom da nam se bliži Nova godina, ono što svakako privlači pažnju na ovom spratu je novogodišnji program – veliki izbor jelki, lampiona i ukrasa, a ono što je u pripremi je i novogodišnje iznenađenje za sve verne kupce.

 

Exe-Net