XI Sajam obrazovanja u Nišu “Moja karijera – Moj izbor”

Sajam obrazovanja u Nišu
Sajam obrazovanja u Nišu

Više od 40 visokih škola, privatnih i državnih fakulteta iz Srbije i inostranstva predstaviće ponudu najmodernijih vidova obrazovanja na dvodnevnom Sajmu obrazovanja pod nazivom „Moja karijera – Moj izbor“.

Sajam obrazovanja ima za cilj da srednjoškolce/ke uputi ka mogućnostima za dalje školovanje i stručno usavršavanje, kao i da obezbedi obrazovnim ustanovama mogućnost da na najbolji način predstave i prezentuju svoje edukativne programe maturantima srednjih škola.

Sajam obrazovanja biće održan 17. i 18. aprila u niškom Domu Vojske.

Pored fakulteta i visokih škola, svoj rad će predstaviti i agencije koje se bave edukacijom iz oblasti učenja stranih jezika, škole računara, marketinga, menadžmenta i računovdostva.

U okviru Sajma biće organizovan i niz pratećih manifestacija među kojima i oko 20 besplatnih radionica, prezentacija fakulteta, sportskih klubova, tribina, okruglih stolova i promocija knjiga.

Na Sajmu će biti predstavljena i Galerija uspešnih, odnosno promocija  najboljih učenika i učenika  generacije.

Organizovanu posetu sajmu “Moja karijera – Moj izbor” najavile su brojne srednje škole iz Niša i regiona.

Multimedijalna prezentacija u zasebnom prostoru biće deo ovogodišnjeg Sajma.​ Izlagači biraju neku atraktivnu temu iz svoje naučne oblasti koja kroz atraktivan način promoviše  fakultet.

“Sajam prate multimedijalni  događaji čime privlačimo pažnju novih, vizuelnih generacija. U skladu sa tim izlagači su u mogućnosti da pored standardnog promotivnog nastupa uz podršku štampanog materijala, predstave svoj rad i zainteresuju buduće studente kroz ​zanimljive eksperimente iz svoje naučne oblasti, čime dodajemo manifestaciji i mali festival nauke”, najavljuju organizatori.

Global Digital Clinik