VUČIĆ PORUČIO NIŠLIJAMA: Danas vidite kako se ostvaruje ono što smo obećali

Foto: Kabinet predsednika Srbije
Foto: Kabinet predsednika Srbije

„Došao sam da vam predam izveštaj za ono sto smo radili prethodnih godina i meseci, a govorili su mi – ne smeš da dođeš u Niš, oteraćemo te“, rekao je Vučić.

Danas vidite kako se ono što smo obećali ostvaruje, rekao je predsednik Aleksandar Vučić obraćajući se Nišlijama, koji su došli da mu iskažu podršku uoči svečanosti povodom zavrsetka radova novog pogona fabrike Leoni, u kojoj će posao dobiti 2.200 ljudi.

Okupljanje Nišlija ispred fabrike „Leoni“ pre početka obraćanja predsednika Srbije

„Došao sam da vam predam izveštaj za ono sto smo radili prethodnih godina i meseci, a govorili su mi – ne smeš da dođeš u Niš, oteraćemo te“, rekao je Vučić i nastavio:

„Da li mislite da je trebalo da se plašim, kad sam doveo sve ove fabrike, gradio puteve, najmodermniji Klinički centar, za razliku od onih koji su samo rusili i razarali?“, zapitao je Vučić Nišlije, kojima je najavio nove fabrike.

Kaže, voli da dolazi u Niš, da tamo provodi vreme, da otvara nove pogone, a građanima, više hiljada njih, koji su se okupili da ga podrže, zahvalio je na tome i porucio da Niš sasvim sigurno postaje „apsolutni centar Balkana“.

Dodao je i da je danas u Nišu da pokaže kako će građanima da vrate ono što su im neki drugi uzeli pre 12, 13 godina.

Postavio je pitanje, sebi, kaže, ali i drugima: „da li je zaista bolje da uništite sve fabrike, da ih ukinete, da kažete ljudima vise nema plata, i onda taj novac stavite u svoj džep, ili je bolje da podižete grad iz pepela?“.

„Rezultat tog drugog izbora su fabrike u Nišu poput Leonija, Cumtobela, Džonson elektrika… „, zaključio je predsednik Vučić.