Vozila na struju i srpske premijere ekskluzivnih brendova. Sajam automobila AUTO MOTO FEST NIŠ od 6. do 8. oktobra u Hali “Čair”.

Četrnaesti po redu, Sajam automobila “AUTO MOTO FEST NIŠ” u organizaciji City Marketing Centra doo, održaće se od 6. do 8. oktobra u i ispred Hale „Čair“ od 10 do 20 sati.

Regionalni dileri automobila, kao i brojne auto kuće ponudiće ono najbolje što trenutno imaju u ponudi, a pored novih modela automobila biće predstavljeni i novi brendovi na srpskom tržištu.

Prema najavama izlagača biće interesantnih srpskih premijera a tu su i laka električna dostavna vozila Cenntro, koja polako preuzimaju primat kada je dostava u pitanju.

Kompanija „Vozim na struju“ koja izlaže na Sajmu organizuje prvu LCV konferenciju u Srbiji prvog dana sajma u podne, na kojoj će biti reči o elektrifikaciji voznih parkova i novine u vezi za elektromobilima i budućnost Srbije u tom svetu.

“Ove godine naš sajam ima još jednu dimenziju a to je ova konferencija po kojoj se izdvajamo od drugih sajmova ovog tipa. Laka električna dostavna vozila su pravi bum u svetu, ta stremljenja stigla su i kod nas. Kada je u pitanju elektrifikacija voznog parka ima nekoliko važnih pitanja, odgovore imaju stručnjaci koji će govoriti na konferenciji, prva LCV konferencija u Srbiji prvog dana sajma 6. oktobra u podne, na kojoj ćemo svi saznati mnogo više o elektrifikaciji voznih parkova i da li je to kod nas moguće – odmah. Dostava robe za 200 dinara dnevno – da moguće je”, kaže osnivač sajma automobila Oliver Paunović.

Tokom ovogodišnjeg sajma biće obezbeđeni sajamski popusti za kupovinu najnovijih modela.

Kao i prethodne godine i ove će velika pažnja biće usmerena na hibridna, električna vozila, motocikle uz bogatu i raznovrsnu prateću opremu.

Ulaznice za sajam mogu se kupiti na biletarnici hale u dane održavanja sajma i koštaju 300 dinara, grupne ulaznice (preko 10 osoba) su po 200 dinara, a deca do 10 godina ne plaćaju kartu.

Premijere na Sajmu:
– Renault: Austral (niška)
– Peugeot: 2008 redizajn (srpska), 408 (niška)
– Honda: CRV (srpska), ZRV (srpska)
– VW: Amarok (srpska), ID4 gtx (niška)
Multivan (niška)
– Toyota: Prius plugin (srpska), BZ4X el.(srpska)
– Citroen: C4X (srpska), C5X (niška)
– Mercedes: A klasa face lift (srpska)
Citan tourer (niška)
– Ford: Fokus rest.(niška), Ranger rapror (niška)
– MG: ZS (niška), MG4 elekt. (niška), HS (niška)