“Vozi i pomozi”. Humanitarna žurka moto klubova za Janino srce.

Tradicionalna deseta humanitarna vožnja prijateljstva pod nazivom “Vozi i pomozi” u organizaciji Road Guardiana, biće održana u nedelju 29. oktobra. Novac ide mladoj Nišlijki Jani Petrović kojoj je hitna operacija srca, bez koje ne može da nastavi dalje, zakazana za novembar.

Okupljanje je, prema rečima organizatora, zakazano u 9 sati u klubu MK Road Guardian, Somborska bb, Niš.

Polazak je predviđen oko 10.30h, a tačna ruta će biti naknadno saopštena. Ide se najpre do Leskovca na Humanitarnu žurku u prostorijama kluba MK Dušan Silni, Đorđa Stamenkovića 11, gde je predviđeno okupljanje od 12h, a obezbeđen i ručak oko 13h.

Nakon ručka, za dobro raspoloženje uz vesele zvuke, publika će moći da čujete humane muzičare Riff bend iz Ćićevca, Denis Napast iz Leskovca i Jeja i Stefan iz Niša.

Podsećamo, Jana čeka na operaciju koja je predviđena za kraj novembra ali da bi njeno srce nastavilo da kuca potrebno je još oko 80000 eura.

“U trci sa vremenom, s obzirom da je krajnji rok za operaciju 05.12.2023. apelujemo na sve koji su u mogućnosti da se priključe ovoj Humanitarnoj akciji, a i svi ostali koji su u mogućnosti, mogu da pomognu putem uplate na neki od računa ili putem sms-a”, naglašavaju organizatori.