Viteška družina „Zmajeva griva“: Poziv za volontere festivala „Zaštitnici tvrđave“

Viteška družina „Zmajeva griva“
Viteška družina „Zmajeva griva“

Viteška družina „Zmajeva griva“ otvara poziv za volontere koji žele da učestvuju u organizaciji V međunarodnog viteškog festivala „Zaštitnici tvrđave“, koji se održava 14 – 16. juna u Nišu.

I ove godine viteške družine iz zemlje i inostranstva okupiće sa u Niškoj tvrđavi i predstaviti  posetiocima festivala srednjevekovni način života, srednjevekovnu nošnju, vitešku opremu, oruđe i oružje, viteške borbe 1 na 1 i grupnu bohurt borbu.

Zainteresovani volonteri imaće priliku da daju svoj doprinos u organizaciji festivalskih aktivnosti,promociji događaja, komunikaciji sa učesnicima i posetiocima i pružanju logističke podrške.

Očekujemo mlade ljude voljne da odvoje deo svog slobodnog vremena za aktivno učestvovanje u organizaciji događaja, razmenu ideja i druženje tokom festivala.

Volonteri će imati  priliku za razvoj organizacionih i komunikacionih veština, razvoj kreativnosti, priliku za rad u timovima i rad sa decom. Volonterimaće biti obezbeđeni hrana, majice sa logom festivala i mogućnost korišćenja streličarskog poligona sva tri dana festivala.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti za volontiranje do srede, 22. maja, popunjavanjem kratkog formulara koji se nalazi OVDE.

Kurs Digitalnog Marketinga