Velnes i spa centar „Sense” sinonim je za zdravlje, mir i lepotu

Velnes i spa centar „Sense”

Ono što povezuje nekadašnje i današnje velnes i spa tretmane je tvrdnja da lepota dolazi iznutra, odnosno da suštinska lepota ne postoji bez zdravlja. Upravo zbog toga je potrebno istovremeno primenjivati velnes i spa tretmane.

Posle napornog radnog dana, priuštite sebi dvodnevni ili višednevni boravak u našem centru gde ćete, od strane fizioterapeuta sa dugogodišnjim iskustvom, dobiti program posebno osmišljen samo za Vas.

Blagotvorni uticaji termalne vode i masaža poznati su odvajkada i danas se primenjuju uz aromaterapiju i muziku u prijatnom ambijentu „Sense centra. Vreme provedeno u centru okrepiće Vaše telo i misli a svi problemi delovaće manji.

Velnes i spa centar „Sense” nalazi se u stacionaru „Radon” u Niškoj Banji, a njegov sastavni deo je novootvoreni Velnes Studio – „Bazen broj 3” u okviru je kompleksa „Staro Kupatilo”. Objekat „Staro Kupatilo” potiče iz 17. veka, obnovljen je 1935. godine, a rekonstruisan 2022. godine kada je i otvoren Velnes Studio -Bazen broj 3. Svesni činjenice da je danas više no ikada važno podsetiti se na hiljadugodišnju povezanost čoveka sa prirodom i na lekovita dejstva te povezanosti, menadžment Instituta „Niška Banja” odlučio je da otvaranjem Velnes Studija – „Bazen broj 3” svojim klijentima obogati ponudu  novom uslugom kao što je slana soba.

Velnes i spa centar „Sense” i Velnes Studio – „Bazen broj 3” pomažu Vašem telu i duši da povrate osećaj smisla, uspostave harmoniju i oslobode se stresa.

Odvojite vreme za sebe i opustite se kroz antiejdž i antistres tretmane. Naši specijalni paketi sastoje se iz različitih vrsta masaža, aromatičnih kupki, finske i vibro saune, kao i boravka u đakuziju termalne vode.

Opustite svoja čula i zakoračite spokojno u svaki novi dan.

Kontakt telefoni za zakazivanje su:

  • Velnes i spa centar „Sense” (u stacionaru „Radon”) 018 502 170
  • Velnes Studio – „Bazen broj 3”  (u okviru je kompleksa „Staro Kupatilo”)   064 86 09 162