Vaše zdravlje u sigurnim rukama: Poliklinika Dr Aleksandar

Poliklinika dr Aleksandar je u četvrtoj godini poslovanja i beleži odlične rezultate i rast poslovanja, a glavni pokazatelj su zadovoljni pacijenti iz cele jugoistočne Srbije.

-KARDIOLOGIJA beleži najveći broj pacijenata sa akutnim i hroničnim oboljenjima srca i krvnih sudova i najčešćim simotomima kao što su (povišeni krvni pritisak, preskakanje srca, bol u grudima) gde se nakon ultrazvučnog pregleda i dodatnih analiza postavlja dijagnoza.

-ENDOKRINOLOGIJA takođe sa velikim brojem pacijenata sa najčešćim problemima sa štitastom žlezdom, povišenim šećerom u krvi, povišenim holesterolom ili trigliceridima i gojaznošću, gde se nakon laboratorijskih analiza određuje adekvatna terapija.

-GASTROENTEROLOGIJA sa najčešćim simptomima (bol u stomaku ili leđima, mučnine ili povraćanje, naglo povećanje trbuha, povrede u predelu trbuha gde se nakon ultrazvučnog pregleda otklanja sumnja na određene bolesti.

-HEMATOLOGIJA je oblast koja kontroliše pacijente sa poremećajima u zgrušavanju krvi, poremećaj oblika krvnih ćelija kao i bolesti limfnog tkiva.

-STOMATOLOGIJA gde se pacijenti javljaju sa akutnim bolovima i otocima radi lečenja ili vađenja, ali i zbog nadoknade zuba koji nedostaju metalokeramičkim ili cirkonijumskim krunicama.

-Zakazivanje pregleda i konsultacija u Poliklinici dr Aleksandar možete uraditi na brojeve telefona:

018/3210111
060/6019400

kontakt@poliklinikadraleksandar.rs
www.poliklinikadraleksandar.rs

Pratite naš rad na
Fb: Poliklinika dr Aleksandar
Insta: poliklinika_dr_aleksandar

Global Digital Clinik