Uz ova 3 saveta i Vaš dom će biti atraktivna oaza za uživanje

uredjenje doma

Stil uređenja doma zavisi od vaših afiniteta i jedino vi odlučujete kako će izgledati. Da li će biti elegantan i moderan, funkcionalan i praktičan ili vintage i romantičan? Pored toga, razmislite i o „vajbu“ koji će emitovati ka vašim gostima i ukućanima. Ukoliko želite atraktivan izgled u vašem domu, obratite pažnju na detalje.

Za većinu nas, dom znači mir, utočište od stresa nakon radnog dana ili je to naša oaza za uživanje. Zato sve ovo uzmite u obzir prilikom uređenja životnog prostora. Udobnost vašeg doma ne sme da trpi nikakve kompromise u pogledu uređenja. Isto tako, ako želite da stavite glavni akcenat na luksuz i atraktivnost, onda je pažljiv izbor svakog komada nameštaja ključan.

Kombinovanjem rešenja koja povezuju prostor u jednu celinu i poigravanjem detaljima učinićete da vaš dom bude prijatno mesto za boravak. Istovremeno, birajući atraktivne komade nameštaja uspećete da stvorite prostor u kome će svi uživati. U nastavku vam donosimo ključna pravila koja mogu biti od pomoći u uređenju vašeg doma iz snova.

Odaberite atraktivnu kožnu garnituru i unesite dah luksuza u vaš dom

Kožne garniture su klasičan i najelegantniji komad nameštaja koji se može naći u vašem domu. Dobra su polazna tačka za uređenje dnevne sobe, jer se prilagođavaju različitim stilovima. Pa tako one same mogu biti minimalističkog dizajna ali i rakošnih i mekih linija.

Za koji god model da se odlučite, lako ćete postići atraktivan izgled dnevnog boravka. Svi modeli plene svojim izgledom i privlače poglede, bilo da se odlučite za mat završnu obradu ili nešto mekšu i baršunastiju.

Model UG Prada je pravi primer naglašene elegancije, sofisticiranosti i minimalizma.  Ako izaberete ovaj model ugaone garniture budite sigurni da će on biti centralni komad nameštaja u dnevnom boravku. Ostali nameštaj treba da se prilagodi ovoj ugaonoj kožnoj garnituri.

Pametno birajte i udoban i lep krevet za vašu spavaću sobu

Spavaća soba je možda i najvažniji deo vašeg doma jer je ovaj prostor rezervisan za odmor i relaksaciju. U njemu nema mesta za kompromise kada je u pitanju udobnost. Kako trećinu života provedemo spavajući, jako je važno da pametno birate krevet na kome spavate.

On mora biti pre svega udoban, što ćete postići odabirom kvalitetnog dušeka. A kako bi krevet bio ugodan i oku, on mora da bude i estetski impresivan. Kada pronađete ova dva u jednom krevetu, znaćete da ćete na njemu provesti niz dobro prospavanih noći.

Model koji garantuje kraljevski san i odmor je King, mekih i nežnih linija. Pored svoje vrhunske udobnosti, ovaj francuski ležaj donosi i atraktivan izgled. Zahvaljujući mekanom uzglavlju, koje vas prosto poziva da se na njega naslonite i dobro naspavate, sigurno ćete uživaćete u udobnosti.

Dopadljiv trpezarijski set ulepšaće vaše večere sa prijateljima

Kada uređujete dom, važno je mislite na svaku njegovu prostoriju. To je posebno slučaj ukoliko ste ljubitelj kuvanja i druženja. Ako je tako, onda će trpezarija biti najvažnija prostorija u vašem domu.

A kako biste impresionirali vaše goste, važno je da obratite pažnju na svaki detalj pri uređenju ovog dela doma. Prvo odaberite trpezarijski set, koji se sastoji od stola i stolica, a zatim mu dodajte i komodu.

Dodavanjem komode dobićete komad nameštaja koji donosi dodatni prostor za odlaganje posluđa i uokviruje ovu prostoriju i njeno uređenje u istom stilu. Model trpezarijskog seta Chello je dizajniran tako da povezuje prijatnu braon boju drveta sa bež delovima. Svojim klasičnim i dopadljivim izgledom, privućiće mnogo pogleda.

Sve za vaš dom pronađite u salonima nameštaja Dallas

Uz Dallas nameštaj svaka zamisao o transformaciji vašeg doma u atraktivnu oazu postaje stvarnost. Na njihovom veb-sajtu dalasnamestaj.com i u salonima nameštaja u Beogradu, Novom Sadu, Zaječaru, Kragujevcu, Novom Pazaru i Tutinu možete pronaći najmoderniji nameštaj. Prateći potrebe kupaca dizanirali su modele nameštaja koji odgovaraju svakom domu.

Dodatno, možete personalizovati svaki komad nameštaja odabirom materijala i dezena u skladu sa vašim željama.