Ukrasni četinari za dvorište OŠ Ratko Vukićević. Zajednička akcija GO Medijana i Rotarakt kluba

Foto - GO Medijana

Nakon uređenja dvorišta vrtića „Plavi čuperak“, zahvaljujući Gradskoj opštini Medijana i Rotarakt klubu „Niš – Konstantin veliki“, novi izgled, sadnjom ukrasnih četinara i postavljanjem ukrasnih kamenčića i malča dobilo je dvorište OŠ „Ratko Vukićević“, stoji u saopštenju GO Medijana.

„Gradska opština Medijana nastavlja akcije uređivanja dvorišta vrtića i škola, koje se nalaze na njenoj teritoriji, i to je u isto vreme edukacija najmlađih, da uče i rastu u ekološki zdravom prostoru“ – istakao je Ivan Nikolić, član Veća Gradske opštine Medijana.

Nikolić je najavio uređenje sportskih terena Ekonomske škole i dodao da je „prošle godine zasađivanjem 60 sadnica ukrasnih četinara i postavljanjem pametnih klupa, prostor, u kojem borave i učenici Ugostiteljsko-turističke i Trgovinske škole, dobio potpuno novi izgled.“

Direktorka OŠ „Ratko Vukićević“ Divna Stevanović, uputila je izraze zahvalnosti Gradskoj opštini Medijana na dosadašnjoj saradnji, rekavši da „ovo nije prvi put kako opština Medijana izlazi u susret zahtevima i potrebama škole, i uvek priredi lepo iznenađenje, na radost svih đaka i zaposlenih u školi“. Direktorka je ovom prilikom, pohvalila pronatalitetnu politiku, koju ova najveća niška opština sprovodi i zahvalila na đačkim uniformama kojim svake godine opština obraduje prvake.

Sekretar Rotarakt kluba „Niš – Konstantin veliki“, Teodora Tepavčević, istakla je da se ovaj klub bavi humanitarnim radom i da im u tome pomaže Gradska opština Medijana, a sve u cilju pružanja pomoći sugrađanima i lokalnoj zajednici.

Tepavčević je podsetila da je u prethodnom periodu, zajedničkom akcijom sa Gradskom opštinom Medijana, uređeno dvorište Gimnazije „Stevan Sremac“.

Global Digital Clinik