Uhapšena 41 osoba: U Nišu privedena dvojica zbog nasilja u porodici

Nasilje u porodiciji; Ilustracija
Nasilje u porodiciji; Ilustracija

U više odvojenih akcija pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana u cilju suzbijanja krivičnih dela izvršenih protiv polne slobode i protiv braka i porodice uhapsili su 41 osobu.

Osumnjičeni se terete da su izvršili krivična dela obljuba nad detetom, nedozvoljene polne radnje, nasilje u porodici, polno uznemiravanje, zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica… 

Protiv 55 osoba podnete su krivične prijave u redovnom postupku, dok su dve osobe uhapšene po prethodno raspisanim potragama zbog ovih krivičnih dela.

U Nišu uhapšeni zbog nasilja u porodici 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su A.D. (1989) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. On se sumnjiči da je fizički napao i tukao svoju suprugu. Osumnjičeni je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su Z.K. (1965) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. On je fizički napao i tukao vanbračnu suprugu. Osumnjičeni je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu

Global Digital Clinik