U susret Turističkom forumu u Nišu. 2022. rekordna za srpski turizam, 2023. ima šanse da preuzme presto

Foto - TON

Turistička organizacija Srbije organizuje 13. po redu Turistički forum koji će se održati u Nišu u periodu od 26. do 28. septembra.

U tri dana trajanja Foruma, turistički radnici, predstavnici lokalnih turističkih organizacija i predstavnici medija dobiće priliku da se upoznaju sa svetskim trendovima i izazovima u turizmu, ali i da kroz edukacije, radionice, pažljivo odabrana predavanja razmene iskustva, stavove, ideje, predstave inovativna rešenja a sve sa ciljem razvoja turističke usluge i unapređenja turističke ponude Srbije.

Turistički forum u Nišu biće i prilika da obeležimo 27. septembar, Svetski dan turizma, i još jednom zajedno proslavimo uspehe i odlične rezultate u turizmu u 2022. godini, rekordnoj godini za srpski turizam i pozitivan trend rasta u 2023, koja prema planovima i očekivanjima svih nas treba da bude još bolja i uspešnija.

Domaćin ovogodišnjeg Foruma je Turistička organizacija Niš koja će pružiti punu podršku u organizaciji skupa, ali i u kreiranju pratećeg programa kako bi se na najlepši način predstavio grad Niš i njegove najznačajnije turističke atrakcije.

Učesnici Foruma će upoznati kulturno-istorijsko nasleđe i uživati u lepoti, šarmu i energiji grada na Nišavi.