Turnir u basketu 3×3 u Gornjoj Studeni

Omladina Gornje Studene

Još jedan interesantan događaj koji pokreću mladi ljudi! Udruženje „Omladina Gornje Studene“ u nedelju 14. avgusta od 18 sati organizuje turnir u basketu 3 na 3.

Događaj će biti održan na sportskom igralištu „Bača“ koje je ova grupa mladih renovirala uz podršku LFN.

Kao neformalna grupa, Omladina Gornje Studene, dobila je prethodne godine podršku na prvom Konkursu LFN, kao ideja sa najvećim brojem bodova na rang listi. Uredili su Dom kulture i teren ispred zgrade, aktivirali lokalnu zajednicu i krenuli da realizuju jednu po jednu akciju u selu. U međuvremenu su svoju neformalnu grupu i registrovali, što je potvrda želje i energije da nastave sa svojim radom na unapređenju mesta u kojem žive.

Ovo je pokazatelj da selo živi i da je mladim ljudima potrebna podrška na početku kako bi dalje razvijali zajednicu.

Prijave za turnir su do 12. avgusta, kod organizatora: Petar Tasković (066 164 022) i Mihajlo Radivojević (065 473 63 67) a kotizacija je 1.500 dinara po ekipi.

„Zahvaljujući Opštini Niška Banja i Lokalnoj fondaciji Niš, pobednički tim očekuje vredna nagrada u iznosu od 15.000 dinara, kao i košarkaška lopta. Svim učesnicima i posetiocima je zagarantovan uzbudljiv dan uz sport i druženje“ poručuju organizatori.

Vidimo se u nedelju, 14. avgusta!