Transcom, švedski lider u oblasti korisničke podrške, nastavlja sa zapošljavanjem i otvara niz novih radnih mesta na jugu Srbije

Transcom

Multinacionalna kompanija Transcom ulaže u niz novih radnih mesta napodručju celog regiona, a u Srbiji nastavlja sa rastom u sva tri grada u kojima posluje – Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

S radom u Nišu kompanija je započela u oktobru 2021. godini, a najavljuje otvaranje velikog broja novih radnih mesta za sve stanovnike Niša i okoline.

Šta posao u Transcomu tačno obuhvata?

Pružanje korisničke podrške klijentima jedne renomirane evropske online banke. Korisnici iz različitih delova sveta kojima je potrebna pomoć ili su im potrebne određene informacije u vezi njihovih bankovnih računa kontaktiraju svoju podršku, a novoformirani Transcomov niški tim odgovara na njihove upite i pruža im informacije koje su im potrebne.

Ovu švedsku kompaniju karakteriše jedno dinamično, motivišuće i prijateljsko radno okruženje sa konstantnom mogućnošču napretka za sve zaposlene koji se istaknu svojim radom i proaktivnošću. S obzirom na to da se Transcom-ovi projekti razvijaju velikom brzinom, sve su češća interna unapređenja zaposlenih na više pozicije, zbog čega je u kompaniji moguće izgraditi karijeru u prilično kratkom roku. Ovo je idealna prilika za stanovnike južnog dela Srbije da okrenu novi list u svojoj karijeri, postanu deo tima koji posluje širom sveta i zakorače u jedan dinamičan svet korisničke podrške u kojem će konstantno usavršavati svoje komunikacijske veštine.

Ko može da aplicira za posao u Transcomu?

Zaposlenje u Transcomu omogućeno je svim generacijama, od studenata do osoba starijeg životnog doba, a zbog uhodanih mehanizama poslovanja, organizovanih treninga i konstantnog rada na edukativnim platformama za svoje zaposlene, svi imaju mogućnost konstantno da se edukuju i uhvate korak sa savremenim načinima poslovanja u svetu korisničke podrške.

Menadžment kompanije je veoma ponosan na konstantni rast koji kompanija beleži u regionu, a ponajviše na Transcom-ov dolazak u Niš. U nadolazećim mesecima Transcom će nastojati nastaviti svoju ekspanziju na području Niša i okolice, konstantno radeći na povećanju operativnih kapaciteta s namerom zapošljavanja novih agenata.

Svi građani sa znanjem nekog od stranih jezika, sa fokusom na nemački jezik, imaju mogućnost apliciranja, kao i da detaljnije upoznaju kompaniju u razgovoru s predstavnicima Transcomovog tima za selekciju i zapošljavanje.

Ako želite da konkurišete za posao u Transcomu više informacija o otvorenim pozicijama možete pročitati ovde.