Tihi ubica potencije -Razvod

Med za potenciju
Impotencija

Subjektivni osećaj manje vrednosti skopčan sa seksualnom nemoći istinski može da uznemiri svakog muškarca i proširi se na druga polja delovanja, zbog čega porazi postaju apsolutna neminovnost.

Muškarci svoju seksualnu moć izjednačavaju sa muškošću, iako muškost odražava mnogo više. Seksualna moć podrazumeva najčešće erektilnu moć, koja omogućava uspostavljanje i održavanje dovoljno erekcije za kvalitetan seksualni čin.

Muškarac može biti muževan, a impotentan zbog brojnih razloga. Uzroci mogu biti organske prirode, kada se polna nemoć ispoljava zbog sklerotičnih promena na krvnim sudovima, pojedinih neuroloških bolesti (multipla skleroza), dijabetesa, različitih intervencija (operacija aorte, prostate, tumora u karličnom delu i na samom polnom organu). Uzrok mogu biti i razni lekovi (antihipertenzivi, psihofarmaci…), ali i mentalni poremećaji poput depresije, koja sama po sebi smanjuje polni nagon. Čak i više nego kada se uzimaju antidepresivi.

Na impotenciju mogu da utiču i sekundarni uzroci. Na prvom mestu loši partnerski odnosi praćeni udaljavanjem, odbojnošću, neprijateljstvom, pa i agresijom. Ali i razvod.

Impotencija (erektilna disfunkcija) je stanje u kom ne dolazi do zadovoljavajućeg ukrućivanja penisa prilikom seksualne stimulacije, a shodno tome, i do nemogućnosti penetracije pri seksualnom odnosu. Više od 50% muškaraca posle 40. godine života pati od toga.

Nedostatak erekcije kod muškarca proizvodi strah od seksualnog čina i novog fijaska, može da se leči lekovima, operacijom, a kod psihogenih uzroka primenjuje se psihoterapija.

Ali, mora li uvek tako?

Da li postoji prirodan način da muškarac povrati svoje samopouzdanje i moć?

Itekako i to na potpuno prirodan i zdrav način, jednom kašičicom Macun meda.

Kad poželite seks, upotrebite ovaj prirodni lek na bazi bilja za potenciju. Najpre ga dobro promešajte. Zatim 20 minuta pre odnosa uzmite jednu kašičicu meda i progutajte. Kad prođe određeni period, osetićete uzbuđenje i vrelinu.

Jedna kašičica meda je dovoljna da 24h uživate koliko želite u seksu. Čeka vas žestoko vođenje ljubavi koje nećete zaboraviti ni Vi, a ni partnerka.

Epimedyumlu Macun med za potenciju je potpuno prirodni preparat za potenciju na bazi meda. Izuzetno jak afrodizijak za muškarce i žene. Ovaj recept je star više stotina godina i potiče još sa Sultanovog dvora. Sastoji se od mešavine meda i lekovitog bilja koji zajedno čine izuzetno jak afrodizijak kojeg mogu koristiti i muškarci i žene.

Kod muškaraca doprinosi seksualnoj funkciji u smislu održavanja kvalitetne erekcije, dužeg trajanja seksualnog odnosa i jačeg libida. Kod žena pojačava seksualnu želju, rešava problem suvoće vagine i omogućava maksimalno zadovoljstvo i uživanje. Zbog prirodnih sastojaka vrlo brzo pokazuje efekat afrodizijaka. Odličan je kao prirodni lek za prostatu. Ne sadrži nikakve hemijske supstance.

Onlajn prodaja Macun meda za potenciju

Med za potenciju ili Turski med nabavljate bez recepta u onlajn prodaji. Brzo i lako preko klika na ekranu ili telefonskim pozivom. U roku od 24h dobijate ovaj prirodni recept za potenciju u svoje ruke.

Iskoristite akcijske cene i popuste dok traju zalihe. Naša onlajn prodavnica vam garantuje maksimalnu diskreciju i brzu dostavu u roku od 24h.

Poručite online ili telefonom na broj 069/4749-069 iz Beograda, Novog Sada, Kragujevca, Niša i drugih gradova Srbije!