TELEMETRIJA – Praćenje pacijenata u toku 72 sata

Telemtrijsko praćenje

Želite da kardiolog bude stalno uz Vas? Telemtrijsko praćenje pacijenata omogućava da budete 72 sata u kontaktu sa Vašim kardiologom!

REAL TIME tehnologija koristi se u posebnim slučajevima, kada je s obzirom na njihovu prirodu neophodno obezbediti komunikaciju između pacijenta i kardiologa u realnom vremenu (uživo).

EKG kontinuirano pristiže u realnom vremenu na android mobilni telefon kardiologa tako da je moguće zbrinjavanje udaljenih pacijenata u svakom trenutku. Danas brza i tačna dijagnoza predstavlja osnovu uspešne terapije, a ne retko i spašava život ili otklanja sumnju.

INDIKACIJE za postavljanje TELEMETRIJSKOG HOLTERA: gubitak svesti(sinkope nepoznatog uzroka), nesvestica, vrtoglavica, osećaj lupanja, preskakanja srca, bol u grudima, prevencija srčanog u moždanog udara, praćenje pacijenata sa visokim kardiovaskularnim rizikom.

 

Pored telemetrijskog holtera u Poliklinici dr Aleksandar možete uraditi i HOLTER EKG-a koji podrazumeva snimanje rada srca 24h ili 48h i HOLTER KRVNOG PRITISKA

Preglede možete zakazati na brojeve telefona:
018/3210111
060/6019400

Vaša Poliklinika dr Aleksandar

@PoliklinikaDrAleksandar  #poliklinika_dr_aleksandar

Global Digital Clinik