Majakovskog br. 20, 18000 Niš

Tehnički pregled “Novak komerc” radi registraciju vozila za fizička i pravna lica i
to do dobijanja registracione nalepnice kod nas na licu mesta ODMAH.

OVO JE VAŽNO NAPOMENUTI JER MNOGI JOŠ UVEK NE ZNAJU DA SE REGISTRACIONE NALEPNICE MOGU DOBITI KOD NAS NA
TEHNIČKOM PREGLEDU BEZ ODLASKA U POLICIJSKU STANICU I BANKU BEZ ČEKANJA U REDU NA ŠALTERIMA.

OVU MOGUĆNOST NEMAJU SVI TEHNIČKI PREGLEDI U NIŠU, TAKO DA ODLASKOM NA DRUGOM TEHNIČKOM PREGLEDU MOŽETE IZGUBITI VREME I NEĆETE DOBITI NALEPNICU ODMAH NA LICU MESTA

Dolaskom kod nas izbegavate beskrajno maltretiranje šalterskih službenika i čekanja u red i po nekoliko sati. Uz to što je još bitnije ta usluga kod nas NE KOŠTA NIŠTA. Dakle umanjujete troškove, umanjujete  i vreme potrebno za registraciju vozila, nema nervoze i neljubaznosti jer mi radimo za Vas ljubazno u prijatnom ambijentu.

Kod nas nema neizvesnosti ceo tok registracije od tehničkog pregleda pa do nalepnica se radi odmah tako da ste lišeni dodatnih stresova kad će i kako će. Znači sve lepo na jednom mestu gde možete kontrolisati ceo tok Vaše registracije i gde se možete uklučiti aktivno sa pitanjima i komentarima oko vaše registracije od početka tehničkog pregleda pa sve do dobijanja nalepnice.

I na kraju kad  dobijete registracionu nalepnicu naši službenici skidaju staru nalepnicu specijalnim alatima i lepe novu po propisima i zakonu, kako ne bi imali probleme jer pogrešno lepljenje nalepnice je kršenje propisa pa vas mogu kazniti.

Registracija Vašeg vozila se može platiti i odloženo do 12 meseci putem:
Administrativne zabrane preko plate
Čekovima
Elektronskim karticama

Puno puta imamo dodatnu pogodnost oko AKCIJSKIH MESECI KAD JE CENA USLUGA OKO REGISTRACIJE VAŠEG VOZILA POTPUNO BESPLATNA UZ TO SE DOBIJA I POKLON.

To je takozvani mesec SVE BESPLATNO PLUS POKLON

Još jedna pogodnost za naše korisnike je što jednim dolaskom kod nas stičete pravo da Vas sledeće godine obavestimo o datumu isteka vaše registracije kako ne biste propustili registraciju koju veoma često i zaboravimo.

I na kraju još jedna pogodnost je da korisnici koji koriste mobilni telefon mogu SMS porukama ili mejlom komunicirati o svemu sa nama. Pošaljite SMS pitanje ili e-mail i odgovore dobijate u toku dana.

Naš mobilni tel. 060/ 023 26 06 i mail novakkomerc@yahoo.com

NOVAK KOMERC d.o.o. tehnički pregled Vama na raspolaganju svakog radnog dana od 08-20h i subotom od 08-15h, u ulici Majakovskog br.20

S’ poštovanjem ” Novak Komerc ” d.o.o.

 

Global Digital Clinik