“Teatar na Brdu” – Novo pozorište u glavnom gradu!

Teatar na Brdu
Teatar na Brdu

U sklopu Centra za kulturu “Čukarica”, na mestu nekadašnjeg bioskopa “Šumadija” otvoreno je novo pozorište “Teatar na Brdu”.

Osnovali su ga naši poznati glumci Andrija Milošević i Viktor Savić. Uz veliku podršku svih prijatelja i kolega iz sveta kulture naša dva glumca odlučila su da Beograd obogate još jednim pozorištem. Potrebno je napomenuti da se u ovaj sjajan projekat uključila i sama opština Čukarica kako bi pomogla fantastičnu ideju naša dva poznata glumca.

Odličan repertoar!

Ono što izdvaja ovo pozorište je repertoar u kojem se uglavnom nalaze urnebesne komedije. Imaćete šansu da pogledate predstave poput “Celo telo tu me boli”, “Zlatni lančić od bižuterije”, “Pazi šta želiš”, “Šećer je sitan osim kad je kocka” i “Prah”. Sve su ovo sjajne predstave koje kreiraju odličnu atmosferu. Repertoar je napravljen tako da u njemu uživaju sve generacije pa je sigurno da Vas u “Teatru na Brdu” čeka odličan provod i puno smeha.

“Teatar na Brdu”
“Teatar na Brdu”

Najpoznatiji glumci!

Sada su ovo već čuvene predstave u kojima glavne likove glume neki od naših najpoznatijih i trenutno najpopularnijih glumaca kao što su: Zoran Cvijanović, Nataša Ninković, Sloboda Mićalović, Alekandra Tomić, Svetlana Bojković, Aleksandar Radojičić, kao i sami Viktor Savić i Andrija Milošević.

Obavezno dodjite u “Teatar na Brdu”!

Naša topla preporuka je da posetite novo pozorište, jer svi koji su pogledali bar jednu predstavu imaju samo reči hvale. Svakako podržavamo fantastičnu inicijativu sa željom da što duže traje i da bude sve uspešnija.

A vi ukoliko ste se odlučili da posetite Beograd, možete iznajmiti stan na dan Čukarica po veoma povoljnim cenama.

 

Exe-Net