Svetlost praznika u vašem domu – Elektro Serđo

Novogodišnji praznici skoro da ne mogu da se zamisle bez svetlosnih ukrasa u našim stanovima, kućama i dvorištima.

Niška kompanija „Elektro Serđo“, specijalizovana za trgovinu rasvetnim telima i elektro materijalom, nudi cenjenim potrošačima atraktivan proizvod za tu namenu, koji je visokog kvaliteta i po promotivnoj ceni. U pitanju je dekorativni i ambijentalni svetleći niz, dužine 10 metara (sa mogućnošću nastavljanja), sa po 10 LED dioda po metru i IP zaštitom 68. Ovaj svetleći niz je predviđen za unutrašnju upotrebu , a može se koristiti i van kuće, bez obzira na vremenske prilike i temperature.

elektro serdjo

Kupovinu ovog i drugih artikala iz asortimana koji nudi „Elektro Serđo“ možete obaviti u maloprodajnim objektima u ulici Obilićev Venac br. 41 i 66 ili elektronskim putem, na veb šopovima ove firme.

Nakon više od 20 godina iskustva u trgovini na veliko i malo rasvetnim telima i elektro materijalom, niška kompanija “Elektro Serđo” je u cilju bezbedne kupovine u uslovima aktuelne pandemije korona virusa svojim kupcima omogućila trgovinu putem interneta, i to:

Kvalitetnu i bezbednu kupovinu, kao i srećne božićne praznike i Novu godinu, želi vam najbolji prijatelj vašeg svetlog doma, Elektro Serđo.