Svetionik Vaše duše – Anima Plus

Anima Plus

Anima Plus, centar za psihoterapiju, pruža usluge psihijatriskog i neurološkog specijalističkog pregleda, psihološke i EEG dijagnostike za decu i odrasle, uz akcenat na psihoterapijsko lečenje psihičkih poremećaja, kao i emocionalnih problema nastalih usled hroničnog stresa.

Centar Anima Plus je  osnovan sa ciljem pružanja stručne psihoterapeutske pomoći osobama koje pate od različitih psihičkih smetnji. Takođe, jedan od bitnih ciljeva I obeležja ovog centra je tretiranje ciljnih grupa od najranijeg uzrasta, dečijeg i adolescentskog perioda, perioda zrelosti do trećeg doba.

Anima Plus, centar za psihoterapiju.

Istovremeno širok je spektar poremećaja, koji faktički pripadaju celokupnoj lepezi mentalnih bolesti, ali i razrešavanju emocionalnih teškoća svakodnevnice savremenog čoveka. Već duži niz godina uspešno pomažu osobama i kompanijama u njihovom rastu i razvoju, zahvaljujući iskusnim timu lekara, psihologa, defektologa, logopeda i pedagoga.

Početak rada centra datira od 2004. godine formiranjem Centra za psihoterapiju „Ogledalo“, ali se krajem 2008. godine iskazuje potreba za individualnim i timskim radom u svim definisanim segmentima sadašnjih aktivnosti, pa se formira i inicijalna struktura postojećeg koncepta Anime plus.

 

Anima Plus – centar za psihoterapiju se nalazi u TC Zona 2, na drugom spratu, lokal broj 69.

Kontakt telefon: 060 73 49 000 i 018 305 346

 

Exe-Net